El director de cursa, Santi López i el seu equip treballen en la posada en escena de la Hahnenkam-Rennen, la prova de velocitat més prestigiosa i espectacular del circuit

L’equip de cursa de les Finals de la Copa del Món Andorra 2023 és a Kitzbühel col·laborant en la preparació de la Copa del Món anomenada com la seva muntanya, Hahnenkam-Rennen. L’emblemàtic esdeveniment tindrà lloc en aquesta localitat austríaca del 17 al 22 de gener amb la disputa de dos descensos i un eslàlom. Un equip andorrà encapçalat pel director de cursa, Santi López es troba actualment immers en la posada en escena del descens a la mítica Streif, pista que acull la prova de velocitat més prestigiosa i espectacular del circuit des dels anys 30. L’any 2020, abans de la pandèmia, l’anomenada ‘disciplina reina’ va rebre l’espectacular xifra d’un total de 50.000 espectadors. En aquesta edició, l’organització ha limitat l’aforament a 40.000 persones.

La participació en aquesta prestigiosa Copa del Món és una oportunitat per adquirir una nova experiència per a l’equip tècnic andorrà.

També s’han desplaçat amb López els caps de cursa de Soldeu El Tarter (Grandvalira), David Fillet i Francesc Xavier Bellsolà.