La nova gamma de botes LX de Lange combinen la precisió llegendària de la històrica marca de botes d’esquí amb un disseny All Mountain elegant i còmode. L’ample de la bota s’expandeix fins als 102 mm, gràcies a la tecnologia CONFORT FIT, que augmenta l’espai per al peu, reduint la compressió, però sense afectar el rendiment de la bota.

Les LX han estat dissenyades per a esquiadors de peus grans que busquen la màxima comoditat sense renunciar a el millor rendiment i estil en pista.

Gamma botes LX
Dins de la gamma de botes LX, s’han creat 4 models diferents en funció de l’flex que busqui cada esquiador: LX 130, LX 120, LX 100 i LX 90. Per a elles, els models LX 90W, LX 80W i LX 70W.

Característiques tècniques:


CARCASSA DUAL CORE LIGHT
Les botes LX s’han dissenyat amb una versió més lleugera de la innovadora tecnologia Dual Core. A mesura que fas servir i Flexiones les teves botes LX, el DUAL CORE LIGHT es comprimeix i s’expandeix, aprofitant l’energia potencial per afavorir la transmissió de la potència a l’esquí. El resultat és una precisió i resposta ràpida, una carcassa lleugera de fàcil entrada i sortida de el peu, i un nou nivell en el rendiment de les botes d’esquí tan reactives i dinàmiques com el propi cos.

DUAL 3D LINER SPORT
Els DUAL 3D LINERS estan preformats per aconseguir 1 ajust més comode i Anatomic del peu i 1 una transmissió de potència més precisa. La versió DUAL 3D SPORT és un 60% personalitzable (canyella, Turmell, empenya, capdavantera) amb escuma de baixa Densitat integrada en Diverses zones d’ajust clau per a una major comoditat i soporte de peu.

APLICACIÓ “EASY STEP INSERT”
Les LX comptes amb un insert de plàstic més suau modelat sobre l’àrea de l’empenya, que permet una obertura més fàcil de la bota per una entrada i sortida de el peu més còmoda.

FLEXIÓ “NATURAL stance”
La posició única de la bota LX de Lange, anomenada NATURAL stance es complementa a la perfecció amb els nous i moderns dissenys d’esquís, oferint un angle de flexió més baix (4⁰) i una postura més vertical per augmentar l’equilibri i el control. Així s’aconsegueix una transferència de potència més eficient i una menor fatiga a les cames.


LES BOTES LX DE DONA, AMB “Thinsulate” I “SHIN CONTROL”
Les botes de dona de la gamma LX compten amb dues innovacions tècniques de la casa Lange. L’aïllament sintètic Thinsulate, especialment lleuger, però amb grans capacitats tèrmiques que mantenen la calor durant més temps en condicions fredes i humides. D’altra banda, la llengüeta asimètrica amb tecnologia SHIN CONTROL que reparteix i distribueix la pressió de la canyella per a un millor confort durant les jornades d’esquí.