Lange culmina diversos anys de treball al seu departament de R+D per dissenyar un nou concepte de bota d’esquí que sortirà a la venda el proper hivern. Es tracta de les Shadow, unes botes d’esquí All-Moutain amb un nou concepte d’ajust que promet revolucionar el sector.

Lange ha batejat les seves botes d’esquí noves i revolucionàries com Shadow. El motiu? Homenatjar els anys de treball dur a l’ombra del seu departament d’R+D a Montebelluna, a Itàlia, per tal d’aconseguir un salt qualitatiu a les properes botes d’esquí de la marca. Les Shadow encarnen l’esperit minuciós, la perseverança, la meticulositat i la passió, lluny dels focus que han forjat la reputació de Lange com a marca.

Les Shadow acompanyen de manera natural els esquiadors en els seus moviments, guiant els seus desitjos per assaborir el pur plaer d’esquiar.

Una fusió de rendiment i confort. Aquesta és la promesa que ofereix la bota Shadow, que compta amb una doble tecnologia inspirada en lexperiència i el saber fer de Lange al més alt nivell. D’una banda, el Suspension blade, que confereix al producte un disseny distintiu i perfilat; per altra banda, el Double pivot, que perllonga els eixos de la bota per a un pivot més òptim.

Inspirat en les sabatilles de running amb placa de fibra de carboni i en les suspensions de les bicicletes de muntanya, aquest sistema afavoreix el rendiment i intensifica la sensació de facilitat de moviment

L’objectiu d’aquestes dues innovacions, que convergeixen a l‘Assisted Performance System, és proporcionar un moviment natural i intuïtiu als esquiadors. Inspirat en les sabatilles de running amb placa de fibra de carboni i en les suspensions de les bicicletes de muntanya, aquest sistema afavoreix el rendiment i intensifica la sensació de facilitat de moviment. Les Shadow acompanyen de manera natural els esquiadors en els seus moviments, guiant els seus desitjos per assaborir el pur plaer d’esquiar.

Aquestes innovacions tècniques incrementen la potència de la bota amb força física menor, així com l’absorció de vibracions i un rebot que s’incrementa al 26% amb menys esforç físic.

Aquesta bota innovadora necessitava un botí revolucionari al seu mateix nivell. Per aquest motiu, Lange també ha treballat en un botí únic, tan còmode i confortable que voldràs portar sempre als teus peus. El botí amb tecnologia Auxetic compta amb una construcció en forma de bresca que es termoforma per adaptar-se als revolts dels teus peus. A més, la puntera està fabricada sense costures, com una única peça, de manera que s’evitin els frecs a la pell. El seu disseny deixa espai als metatarsos i es redueixen els punts de pressió per a un millor ajustament.

Lange aconsegueix així la unió perfecta entre rendiment i comoditat amb les noves botes Shadow.