Les snowboarders Queralt Castellet i Maria Hidalgo totes dues del CEMT i de la FCEH ja estan de tornada per competir a la Copa del Món de Snowboard de Laax, Suïssa. Queralt competirà en la modalitat del Halfpipe, mentre que Hidalgo ho farà a l’Slopestyle, els mateixos dies.

Per a Queralt serà la primera competició del 2022 després de la seva absència a Mammoth Mountain, participarà amb bones sensacions després del seu darrer podi amb un bronze a Copper Mountain (EUA) l’11 de desembre. Hidalgo, que va finalitzar l’any amb un bon Top 15 a Calgary, Canadà, arriba amb ganes a Suïssa.

El granadí Josito Aragón (C.D. SNOWTERS-FADI), disputarà la Copa del Món de surf de neu a Laax, el dia 14 la classificatòria i la final és el 15 de gener, en la modalitat de Slopestyle.

Els freeskiers Thibault Magnin i Javi Lliso (ECComenar-FMDI) participaran a la classificatòria Slopestyle de l’estació del Pirineu Francès, Font Romeu el dissabte 15 de gener, les finals seran el diumenge 16/01. Tots dos vénen de les seves últimes competicions a la Copa del Món de Mammoth, Estats Units amb un brutal Top 10 de Magnin que s’ha mostrat absolutament recuperat de la lesió de genoll. El millor resultat de Lliso aquesta temporada ha estat la 15a posició a la Copa del Món de Steamboat (EUA) a principis de desembre. Els freeskiers estan preparats per demostrar els seus millors trucs, aquesta vegada als Pirineus.

Quim Salarich (LMCE-FCEH) i Juan del Campo (Euroski-NKEF/FVDI), arriben amb ganes de rubricar el bon moment de forma de l’equip masculí d’alpí espanyol. Salarich seguirà buscant a Wengen sumar punts al circuit de Copa del Món, on ja acumula 32 punts. A l’eslàlom (SL) de la Copa del Món de Wengen (Suïssa) el dia 16/01 sortirà amb punts renovats i per tant amb una clara millora de dorsal després de les seves dues excel·lents 15a posicions a Val d’Isere i Madonna di Campiglio el passat desembre.

L’esquiador a l’inici el 2022 a la Copa del Món d’Adelboden, Itàlia el 9/01 i tot i no arribar a la primera mànega va marcar uns molt bons parcials després de la cancel·lació de la prova nocturna de Zagreb el dia de reis 06/01. Aquests excel·lents resultats de Quim han obert la porta a una segona plaça al SL del Circ Blanc pel que el català competirà juntament amb el seu company d’equip Juan del Campo que arriba amb ganes de reivindicar-se perquè el basc ja sap què és ficar-se també en segones mànigues de Copa del Món tal com ho va aconseguir el gener de 2019 a Schladming (Àustria) aconseguint la 24a posició final.