La Molina + Masella, estacions ubicades a la Cerdanya, Berguedà i Ripollès, van donar a conèixer les novetats per a la temporada 2019-2020. La presentació es va organitzar al Palau d’Esports d’Alp.

Aquest hivern, els visitants d’ambdues estacions tindran al seu abast 145 km de domini esquiable, gràcies a l’allargament del tram del Telecabina Cadí-Moixeró fins al Niu de l’Àliga, arribant al cim de la Tosa (cota 2.537 m) i al Parc Natural Cadí-Moixeró. Amb aquesta instal·lació, es fa més directe l’accés al conjunt Alp2500, un dels dominis esquiables més grans del sud d’Europa.

Presentació amb regals i actuació musical

L’acte, en clau de festa, va comptar amb la presència del president d’FGC, Sr. Ricard Font, el director de Turisme i Muntanya, Sr. Toni Sanmartí, el director de La Molina, Sr. Xavier Perpinyà, el president de Masella i vicepresident de la Fundació Privada Bosch i Aymerich, Sr. Xavier Nolla, el director adjunt de Masella Sr. Sergi Tarrés, l’alcalde d’Alp, Il.lm. Sr. Carles Adserà i el president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Sr. Oscar Cruz.

Per amenitzar la vetllada, es va dur a terme un sorteig de regals entre els assistents, que van poder gaudir de l’actuació del duo musical “Solà & Estellà”, banda que està formada pels músics rubinencs Albert Solà i Sergi Estella. I, finalment, es va tancar l’acte amb un aperitiu