La mítica pista Avet del sector Soldeu de Grandvalira s’ha il·luminat amb un espectacle nocturn adreçat a les famílies amb motiu de la candidatura dels Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2027.

L’acció coincideix amb l’equador del període de promoció per donar conèixer el projecte de l’esdeveniment esportiu més rellevant de la història d’Andorra. El joc de llums amb la pista de Copa del Món com a escenari ha volgut simbolitzar la campanya de comunicació “Ja és hora de tornar a encendre les estrelles”.

[GALERIA DE FOTOS AMB LES MILLOR IMATGES DE L’ESPECTACLE NOCTURN]

Un total de 150 participants, entre nens i adults, han estat els protagonistes de la baixada de llumetes que s’han complementat amb una demostració d’esquí a càrrec del Demo Team de l’Escola d’Esquí i Snowboard de Grandvalira, una projecció de leds, una exhibició de bona part del parc de màquines trepitjaneu i focs artificials.

Des del peu de la plataforma de Soldeu, s’ha pogut observar el xou que ha tingut lloc a les pistes Avet, Bosc Fosc i Ós. El procés de promoció de la candidatura continuarà amb noves accions a l’estació ia les escoles del país, coincidint amb el World Snow Day, el proper 16 de gener.