Monte Rosa Sports Holding AG ( “Monte Rosa”), ha adquirit Odlo International amb les seves filials ( “Odlo International”) de Herkules Fund III.

Odlo International és una empresa suïssa amb arrels noruegues. Fundada el 1946, Odlo és pionera del principi de tres capes i inventor de la roba interior esportiva. Des de 1986, Odlo té la seu a Hünenberg, Suïssa, ara amb aproximadament 800 empleats en múltiples ubicacions. Odlo ofereix roba esportiva d’alt rendiment en 6 categories: roba interior esportiva funcional, running, training, ciclisme, esquí de fons i outdoor. Odlo és líder de mercat en roba interior esportiva funcional a Alemanya, Suïssa, França, Àustria i Itàlia. La marca Odlo es distribueix a tot el món en més de 35 països.

Mont Rosa és propietat d’Hugo Maurstad i Christian Casal. Hugo Maurstad ha liderat diverses inversions en la indústria de l’esport i l’oci, inclosos Rossignol Group (Rossignol, Dynastar, Lange, Look), Helly Hansen, Navico (Simrad, B & G, Lowrance), SATS, XXL Sport Retail i Dale of Norway.

Hugo és ciutadà noruec, anteriorment resident a Suïssa. Christian Casal és l’ex director de McKinsey Suïssa i aporta una vasta experiència corporativa i de reestructuració, qui també és ciutadà i resident suís.

Veiem moltes similituds entre les inversions de Helly Hansen i Rossignol i Odlo International

Aquesta és l’opinió d’Hugo Maurstad sobre a la transacció: “Veiem moltes similituds entre les inversions de Helly Hansen i Rossignol i Odlo International. La companyia té un punt de partida fantàstic amb una marca reconeguda a nivell mundial i una posició sòlida en els seus principals mercats i segments. creiem de tornar a Odlo a les seves arrels i enfocament centrals enfortirà la posició de Odlo com la companyia líder d’outdoor baselayers a Europa. L’equip directiu ha fet una feina formidable a l’preparar a la empresa per a la següent fase i creiem que podem donar-li suport per aconseguir un creixement rendible en els propers anys”.

Knut Are Høgberg, CEO d’Odlo International, va dir: “Estem orgullosos de veure que, fins i tot en el desafiant entorn comercial actual, el nou impuls subjacent de la marca Odlo ha estat apreciat pels nostres nous propietaris. Donem una calorosa benvinguda a Mont Rosa a l’equip de Odlo i a la nostra recerca, més rellevant que mai, per inspirar als consumidors a una vida activa a l’aire lliure”.