El fabricant austríac d’esquí Kästle ha fimat contractes d’equipament amb les dues nacions d’esquí alpí més prolífiques i s’ha unit amb els proveïdors de botes Dalbello i Lange. Cedric Noger de Suïssa i l’austríac Mathias Graf són els dos primers esquiadors a inscriure’s.

Kästle va iniciar la remuntada al circuit de la Copa del Món d’Esquí Alpí amb una gran aprovació, fa poc més d’un any. Nombroses peticions van començar a abocar-se a la seu de Hohenems per part d’esportistes i associacions d’esquí. Això va ser en certa mesura a que l’atleta de Kästle Adriana Jelinkova va guanyar la Copa Amèrica del Nord en l’eslàlom gegant, i Alain Zurbriggen, fill de la llegenda d’esquí de Kästle Pirmin, aviat va començar a veure resultats després de passar a Kästle.

La família Kästle m’ha acollit amb els braços oberts i tinc moltes ganes de representar la marca d’esquí austríaca tant a Suïssa com a tot el món

 

Proveïdor de material oficial de Kästle a Swiss-Ski
La resposta positiva del món de les curses va generar trobadés amb l’equip suís. Aviat va quedar clar que ambdues parts tenien ganes de prendre un acord. Kästle és el primer nou fabricant d’esquí de l’associació suïssa des del 1994. Al principi, Kästle només tenia previst equipar els atletes més júniors. Però quan l’atleta gegant d’eslàlom Cedric Noger va voler provar els esquís, les coses van avançar al ritme. Cedric Noger (28 anys), que va arribar al quart lloc a l’eslàlom gegant de Kranjska Gora el 2019, es va sentir immediatament bé en els esquís de Kästle i es van complir els seus requisits de sintonia en pocs dies.

“Per a nosaltres, era la confirmació que Kästle s’hauria d’acollir al pool de les nostres marques”, afirmava el director general suís d’esquí, Christian Zingg. Va continuar afirmant: “Aquests esquís són molt més que preparats per a la cursa, i la professionalitat i la rapidesa amb què Kästle construeix els esquís és impressionant”.

Marker, Dalbello i Lange, companys de viatge

Cedric Noger també estava encantat d’haver canviat a la marca. “La família Kästle m’ha acollit amb els braços oberts i tinc moltes ganes de representar la marca d’esquí austríaca tant a Suïssa com a tot el món”, va dir Noger.

 

Nou contracte amb l’equip austríac
Després d’unes quantes dificultats a l’estiu del 2019 i arran del cas de Katharina Liensberger, Kästle i la’equip austríac van acordar un nou contracte d’equipament. Amb Mathias Graf (24 anys) de Dornbirn, Vorarlberg, Kästle ha signat el seu primer esportista austríac amb experiència a la Copa del Món . “És un gran honor formar part de la remuntada històrica de la nostra marca d’esquí local. A part de la qualitat excel·lent dels esquís, també va ser l’aspecte local i el servei professional que em van convèncer per canviar-me a Kästle ”, explicava Graf.

El nostre somni de guanyar una medalla per a Kästle als Jocs Olímpics de Pequín de 2022

 

La col·laboració amb les marques de botes Dalbello i Lange
Per a la seva participació a la Copa del Món, Kästle es va associar amb Marker per a les fixacions i Dalbello per a botes. Però ara, Lange ha acceptat unir-se com a segon proveïdor de botes d’esquí per donar suport als atletes de Kästle.


Clemens Tinzl, director general de Kästle, mostrava la seva satisfacció: “Ara ens centrem completament en la prova de materials i acabats d’esquí, que es fa a la nostra base de casa de Hohenems, sota la vigilància de Rainer Nachbaur i el seu equip. El nostre objectiu és constituir un equip escollit a mà d’atletes més importants, amb el somni de guanyar una medalla per a Kästle als Jocs Olímpics de Pequín de 2022 i seguir amb la tradició guanyadora de la marca”.

A més, la marca també ha arribat a un acord amb la federació alemanya d’esquí de fons.

No ens pot negar que ambició no els hi falta.