La jaqueta Kitzbuhel Infinity Stretch de Helly Hansen premiada amb el Red Dot pel seu excel·lent disseny i innovadora tecnologia Helly Hansen ha estat guardonada amb el premi Red Dot per la nova Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket, que es llançarà a la tardor/hivern del 2022. Gràcies al seu disseny d’alta qualitat i orientat al rendiment, així com per la seva innovadora tecnologia d’impermeabilitat i transpirabilitat , la nova jaqueta de la marca noruega ha estat reconeguda amb aquest excepcional premi pel seu disseny excepcional líder al sector.

Desenvolupada en col·laboració amb l´equip noruec d´esquí alpí, la Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket està dissenyada per oferir un rendiment modern i s’inspira en el patrimoni noruec, combinant un disseny i unes tecnologies de qualitat amb una estètica d’esquí de luxe atemporal. La jaqueta compta amb LIFA INFINITY™, la tecnologia responsable i professional d’impermeabilitat i transpirabilitat de Helly Hansen, creada amb una membrana LIFA INFINITY™ impermeable i transpirable innovadora, que s’aconsegueix sense utilitzar productes químics. Combinada amb un mínim del 50% de contingut reciclat i un tractament DWR sense PFC, la jaqueta ofereix l’extrema impermeabilitat i transpirabilitat de la construcció HELLY TECH® Professional.

La jaqueta compta amb LIFA INFINITY™, la tecnologia responsable i professional d’impermeabilitat i transpirabilitat de Helly Hansen

La nova jaqueta de Helly Hansen inicia la temporada amb el segell d’excel·lència al disseny, de prestigi internacional. Aquest any, han participat al concurs dissenyadors de prop de 60 països, que han presentat els seus productes per ser avaluats per un jurat de 48 professionals i experts internacionals. La innovadora tecnologia H2Flow™ Conscient que la calidesa i la comoditat són vitals a les pistes, la Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket també incorpora la revolucionària tecnologia H2Flow™ de Helly Hansen.

Altres característiques de la Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket són el coll alt i les cremalleres bidireccionals com a resultat dels comentaris de l’equip noruec d’esquí alpí

Es tracta d’un sistema de regulació de la temperatura que permet als esquiadors fàcilment adaptar-se a les condicions meteorològiques canviants i als nivells d’activitat fluctuants. Juntament amb l’aïllament Primaloft® i el plomissol, la tecnologia permet controlar la temperatura corporal segons calgui, mantenint-te calent mitjançant l’emmagatzematge d’aire calent i permetent refrescar-te mitjançant cremalleres de ventilació. “Ens sentim molt orgullosos de rebre el premi Red Dot per la nostra nova Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket”, destaca Philip Tavell, director general de la categoria d’esquí de Helly Hansen. “Cada temporada, ens basem en l’opinió dels professionals per oferir productes que satisfacin les necessitats tant dels professionals com dels aficionats a l’esquí. Amb aquesta jaqueta, hem aprofitat els comentaris de l´equip noruec d´esquí alpí per superar-nos a nosaltres mateixos amb un disseny resolt i tecnologies innovadores, i estem orgullosos de celebrar aquesta victòria amb els nostres socis professionals d’esquí”.

Altres característiques de la Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket són el coll alt i les cremalleres bidireccionals com a resultat dels comentaris de l’equip noruec d’esquí alpí, que també requeria un equip que els mantingués calents als telecadires i durant els entrenaments. La jaqueta es completa amb un Life Pocket+™ per mantenir el funcionament dels dispositius digitals durant més temps en climes freds, i un reflector RECCO® que manté els esquiadors segurs i localitzables per als equips de rescat.

Els múltiples ajustaments i detalls milloren la comoditat i la practicitat; i, estèticament, la jaqueta presenta una picada d’ullet a l’herència de la marca, amb subtils detalls i els colors de la bandera noruega. La Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket estarà disponible on line i als punts de venda a partir de la tardor de 2022, juntament amb tota la col·lecció HOD.

Per obtenir més informació sobre les tecnologies de Helly Hansen o la roba HOD existent, visiteu www.hellyhansen.com