La Federació Internacional d’Esquí (FIS) es complau en anunciar que ha signat una extensió a llarg termini de la seva associació amb la marca suïssa de rellotges Longines. L’associació s’estendrà ara durant la temporada 2025-26. Com a cronometrador oficial, Longines rebrà una marca extensa i proporcionarà tecnologia avançada de sincronització i manipulació de dades per a tota la Copa del Món d’esquí alpí Audi FIS i el Campionat mundial d’esquí alpí FIS el 2023 i el 2025.

Longines ha estat el cronometrador oficial des del 2006

Longines ha estat un soci fidel i de llarga durada de FIS, ja que ha estat el cronometrador oficial des del 2006. L’última pròrroga del contracte entre FIS i Longines es va anunciar el 2018.

El director de la FIS, Philippe Gueisbuhler, va dir: “La FIS està encantada que la col·laboració entre Longines i la Copa del Món d’esquí alpí FIS continuï cinc anys més. Tenim una llarga història amb Longines i és fantàstic continuar col·laborant amb una companyia tan respectada. Aquest nou acord representa un valor significatiu per a FIS i per a tots els organitzadors de les proves de la Copa del Món d’esquí alpí FIS”.

El conseller delegat de Longines, Matthias Breschan, Afegia “Longines es complau en renovar la seva associació amb FIS. L’esquí alpí forma part de la història de la nostra marca des del 1924 i estem encantats de continuar el nostre paper actiu en el desenvolupament d’aquest esport. A més, estem orgullosos de tenir, dins de la família Longines, alguns dels millors esportistes d’esquí: Mikaela Shiffrin, Marco Odermatt, Loïc i Mélanie Meillard i Clément Noël. Són l’encarnació dels principis esportius de Longines: precisió i determinació a les pistes amb personalitats atractives, que representen perfectament l’elegància de la marca”.

L’esquí alpí forma part de la història de la nostra marca des del 1924 i estem encantats de continuar el nostre paper actiu en el desenvolupament d’aquest esport

Anualment, al voltant de 80 competicions s’organitzen a tot el món en les gires de la Copa del Món masculina i femenina, cosa que requereix un soci mundial experimentat i equipat per gestionar aquesta tasca massiva.

A més de ser el cronometrador oficial, Longines té un paper actiu en el desenvolupament de la propera generació de corredors d’esquí alpí. A través del seu premi Longines Rising Ski Stars, els futurs i joves atletes de la Copa del Món tenen l’oportunitat de rebre el suport de la marca de rellotges. Longines també proporcionarà el servei complet com a soci de dades i sincronització al Campionat Mundial FIS Alpine Junior.

Longines té una llarga història d’expertesa tècnica en el camp de l’esquí que es remunta al 1924, quan la marca va programar una cursa militar a la seva ciutat natal, a Saint-Imier, Suïssa. Avui en dia, la marca té un paper fonamental en el desenvolupament de la tecnologia innovadora que s’utilitza a les pistes per registrar el rendiment dels atletes durant els Campionats del Món d’esquí alpí FIS i la Copa del Món d’esquí alpí FIS.