Palisades Tahoe no és aliè a la competició internacional d’esquí. Un famós recinte de curses d’esquí que ha engendrat campions des dels Jocs Olímpics d’hivern de 1960, les pistes llegendàries de l’estació tornaran a donar la benvinguda als corredors de la Copa del Món aquest hivern just després dels Campionats del Món.

Palisades Tahoe, una de les quatre estacions dels Estats Units que apareixen al circuit de la Copa del Món d’esquí Audi FIS aquesta temporada, acollirà esdeveniments d’eslàlom i gegant masculí a les espectaculars pistes que són riques en terreny, anomenades Dog Leg i Red Dog Face.

La cursa, disputada l’any 2017 per a l’esdeveniment alpí femení, és una campiona olímpica que Mikaela Shiffrin ha descrit com “una de les, si no la més dura” del circuit de la Copa del Món femenina.

Consulteu el programa complet aquí i per a tots els aficionats del lloc, animeu els millors atletes del món, assistiu a concerts a l’aire lliure, focs artificials, activacions festives i molts més del 24 al 26 de febrer de 2023.

Per a més informació, seguiu el lloc web de l’esdeveniment: https://worldcup.palisadestahoe.com/