En una escapada a la neu tan important és encertar amb l’estació com fer-ho amb l’allotjament i en el restaurant per recuperar forces i gaudir de la gastronomia, que també té la seva importància. A Andorra hi ha diferents establiments hotelers i culinaris que de ben segur satisfan les vostres necessitats, però ara us en volem presentar un parell que ens semblen molt adients i dels quals n’hauríeu de prendre nota.

BORDA DE L’AVI


– Ubicació: Av de l’Ravell, 38 La Massana, Principat d’Andorra. Als afores de la parròquia de la Massana. A Menys de 4 quilòmetres de les pistes d’esquí Vall Nord Andorra.
– Serveis: aparcament privat, accés per a persones amb discapacitat, WI-FI
– Cuina i qualitat del producte: Especialitzats en carns a la brasa, cuina tradicional i mediterrània, peix i una gran varietat de tapes i postres. També compten amb menús diaris de dia i de nit incloent menús especials i de nova creació.
– L’element protagonista del restaurant és la seva graella de la planta baixa que utilitzen per Cuinar, especialment, als plats de carn i verdures.
– Horaris de l’hotel: Migdia De 13: 15h a 16: 00h | Nit: De 20: 30h a 23: 00h
– Contacta (+376) 835 154 / bordaavi@andorra.ad

HOTEL ROC BLANC ANDORRA ****


– Ubicació: Plaça Coprínceps, 5 AD700 – Escaldes, Andorra
– Contacta (+376 871 400) / hotelrocblanc@rocblanchotels.com
– Descripció: Inaugurat el 1960, l’Hotel Roc Blanc és el vaixell insígnia del grup andorrà i va ser el primer a oferir els beneficis de l’aigua termal al Principat.
Acompanyat per la muntanyes, al centre comercial d’Andorra i a 5 minunts de Caldea, l’hotel Roc Blanc és tot un clàssic i una excel·lent elecció per a descobrir al País dels Pirineus, amb totes lescomoditats i serveis d’un gran hotel.
– Spa: Pioners en el termalisme, el seu Spa termal inaugurat fa més de quatre dècades, és reconegut internacionalment per les seves propietats  l’excepcional qualitat de les seves aigües termals naturals mineromedicinals. La seva composició fisicoquímica, juntament amb la situació geogràfica de l’Hotel Roc Blanc, afegeix un gran valor als serveis i teràpies que es dispensen al su Spa.
– Gastronomia: Menció especial mereix la seva cuina, doncs des de sempre l’hotel ha apostat per una gastronomia moderna i innovadora, la cuina del segle XXI.
– L’hotel Disposa de places d’aparcament per als seus clients, servei de pagament mitjançant un suplement.
– Horaris de l’hotel:
o Entrada: A partir de les 15h
o Sortida: Fins les 12: 00h
-Contacta: www.rocblanc.com