L’esdeveniment open d’esquí alpí organitzat per Fundació Occident torna a l’Estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu en la seva 16a edició el dissabte 2 de març, on es disputarà un gegant i un emocionant eslàlom paral·lel nocturn.

L’Stadium Fernández Ochoa de Beret acollirà de nou la prova dotada de les beques més quantioses per a esquiadors espanyols. Aquest esdeveniment és el Trofeu Jesús Serra i està organitzat per la Fundació Occident vol ser un revulsiu per als esportistes d’alpí, i per això ofereix importants beques als primers classificats de l’eslàlom paral·lel nocturn que s’il·luminarà a través de llums LED al llarg de la zona final del Stadium de Beret.

Serà la segona ocasió en què es disputi el paral·lel a la nit, per la qual cosa els organitzadors han previst un espectacle impressionant de llum i música en la clausura, el qual serà transmès en directe a través de streaming i es podrà seguir també des de la pantalla instal·lada a la cafeteria de Beret. La competició està dissenyada per crear un ambient festiu i d’esportivitat, servint com a punt de trobada per a amics, familiars i atletes d’alt rendiment, en homenatge a Jesús Serra Santamans, qui va ser un impulsor clau de Baqueira Beret.

Serà la segona ocasió en què es disputi el paral·lel a la nit, per la qual cosa els organitzadors han previst un espectacle impressionant de llum i música en la clausura

El campionat comptarà amb categories diferents, des de U12 fins a Màsters 6, abastant proves de Slalom Gegant (al matí) i Paral·lel (nocturn). Amb l’objectiu d’oferir més oportunitats als participants per competir en el paral·lel contra esportistes del seu mateix nivell, la cursa de paral·lel es dividirà en tres categories: Formació, Elit i Màsters.

 Amb els resultats de la cursa open de Gegant disputada al matí del dissabte, es conformaran els quadres de les eliminatòries del paral·lel amb els esquiadors millor classificats (majors de catorze anys) que competiran en una lluita d’1 contra 1 en mànigues simètriques, una de blava i l’altra de vermella.

El Trofeu d’Esquí Jesús Serra de la Fundació Occident reafirma el seu compromís de donar suport els joves esportistes i d’unir el món de l’esport amb l’educació a través de l’esquí, una activitat estretament lligada al fundador de GCO, Jesús Serra Santamans. En línia amb això, els tres millors classificats menors de 25 anys en la prova d’eslàlom paral·lel rebran beques d’estudis amb un total a repartir de 15.000 €, permetent-los continuar la seva formació acadèmica mentre persegueixen entrenaments d’elit, un enfocament únic en el món de l’esquí.

El Trofeu d’Esquí Jesús Serra de la Fundació Occident reafirma el seu compromís de donar suport els joves esportistes i d’unir el món de l’esport amb l’educació a través de l’esquí, una activitat estretament lligada al fundador de GCO, Jesús Serra Santamans

En aquesta edició, la prova compta amb la col·laboració dels equips tècnics de l’Estació juntament amb el Copos SkiClub i el centre de formació ETEVA (Escola de Tècnics Esportius Val d’Aran).

En finalitzar la cursa, es durà a terme l’entrega de premis i beques per a cada categoria, on els guanyadors rebran obsequis de marques com Salomon, Coros, ISDIN i Esquí Pro. A més, es realitzarà un sorteig entre tots els participants, els quals tindran l’oportunitat d’obtenir material esportiu Salomon, Kustom Skis, productes del Val d’Aran, juntament amb altres regals. Per concloure l’emocionant jornada, tant el públic com els participants gaudiran de l’après-ski i un deliciós aperitiu a la zona de la cafeteria Audeth de Beret amb festa de clausura que comptarà amb música de DJ.

Les inscripcions per al trofeu estan obertes fins al 29 de febrer, a les 23.00 h (places limitades a 240 participants). Més informació i inscripcions al següent enllaç

Agenda

16è Trofeu d’Esquí Fundació Jesús Serra

Stadium de Beret

02/03/2024 – 09:00 GS Open ia la tarda a partir 16:30 h Paral·lel

Més info i inscripcions al link

Snowplay Race

Beret

03/03/2024 – 09:00

Més informació:

prensa@baqueira.es 

www.baqueira.es

www.facebook.com/BaqueiraBeretEsqui

www.twitter.com/baqueira_beret

@baqueira_beret