No va ser una cursa fàcil. El darrer supergegant de la Copa del Món que es va disputar a l’estació italiana de Val di Fassa, que va acabar amb la victòria de Federica Brignone i el Globus de Vidre de l’especialitat per a la suïssa Lara Gut abans de dispurar-se les finals de la Copa del Món d’Esquí Alpí, va ser dramàtic, producte de les greus caigudes de les esquiadores noruega Kajsa Vickhoff Lie i de l’austríaca Rosina Schneeberger, confirmant-se poc després que la noruega es va fracturar la tíbia i el peroné.

Gràcies per tots els bons missatges. Anem millor i ens mantenim positives

Curiosament ambdues van compartir habitació a l’hospital d’Innsbruck (Àustria) i, el més important, van tornar a somriure.

+ VÍDEO: L’ESGARRIFOSA CAIGUDA DE KAJSA VICKHOFF LIE A VAL DI FASSA

Les dues van informar del seu estat a les xarxes socials des de l’hospital d’Innsbruck. Les fotos publicades dilluns a la tarda van ser rebudes amb un gran alleujament pel Circ Blanc. Es veu a Kajsa Vickhoff Lie i Rosina Schneeberger somrient als llits de l’hospital, 24 hores després del xoc de les seves violentes caigudes durant el super-G a Val di Fassa (ITA).

Totes dues van ser operarades diumenge per trencar-se les cames, la noruega de 22 anys i l’austríaca de 27 anys. Les dues atletes, que competien casualment en la seva 49a cursa del Mundial, van donar notícies tranquil·litzadores. “Gràcies per tots els bons missatges”, va dir Kajsa Vickhoff Lie. Anem millor i ens mantenim positives”. “Estem bé i intentem somriure”, va escriure Rosina Schneeberger.

+ VÍDEO: LA GREU CAIGUDA DE ROSINA SCHNEEBERGER