El 18 de novembre els esportistes espanyols d’esquí alpí Quim Salarich, Juan del Campo i Aingeru Garay han estrenat la temporada de Copa del Món 2023-24 amb el primer eslàlom homes a l’estació austríaca de Gurgl

Juan del Campo ha aconseguit un gran resultat finalitzant 24a en una prova de podi austríac i victòria de Manuel Feller. L’estació austríaca de Gurgl ha acollit el primer eslàlom d’homes previst per a la present temporada de Copa del Món d’Esquí Alpí 2023-24 en què ha estat la primera cita històrica d’aquest centre hivernal amb una competició del gran circ.

Juan Del Campo (NKEF-EURO) inicia amb bon peu la temporada amb aquest 24è resultat que suposa el seu segon millor resultat personal a Copa del Món després del 22è aconseguit a l’eslàlom de Schladming la temporada passada.

Joaquim Salarich (FCEH-LMCE) i Aingeru Garay (NKEF-LVERD) no han pogut acabar la primera mànega, tots dos per sortir del traçat sense conseqüències. A les 10,45h del dissabte va començar la primera mànega on Juan va finalitzar 25è, ia les 13.45h els 30 millors van passar a la següent mànega per disputar-se les medalles.

La prova es va dur a terme a l’exigent pista de Kirchenkar, a Hochgurgl, amb una preparació de primer nivell, gran ambient i suport local.

El podi el van completar tres austríacs: 1.Manuel Feller (AUT) 2.Marc Schwarz (AUT) 3.Michael Matt (AUT)

Juan del Campo ha declarat: “Content amb les baixades, amb l’inici de temporada i amb el nou equip tècnic, però amb marge de millora en les properes”.

Per la seva banda, el responsable tècnic del grup Noel Baxter comentava: “Els esportistes espanyols van arribar ben preparats després de completar la pretemporada amb bons períodes de preparació física i entrenament a pista dividit en dos grans blocs a Ushuaia (Argentina) i Kaabdalis-Storklinten (Suècia)”.

Després de l’esdeveniment a Gurgl, el circuit d’eslàlom masculí de la Copa del Món es traslladarà a les estacions de Val d’Isere (França) el proper 10 de desembre i Madonna di Campiglio (Itàlia), abans de la pausa nadalenca.

Més Info: www.rfedi.es