Javi Lliso (22 anys) mostra la seva satisfacció després que el seu nom figuri en la llista d’esportistes de les Estructures Esportives de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI) per a la temporada, alhora que explica què faceta ha de treballar més per millorar els seus resultats. Javi Lliso utilitza els esquís de freestyle Punx 7 i el casc Four Amid Pro d’Atomic.

L’esquiador d’Atomic Javi Lliso valora de forma molt positiva seguir comptant amb la confiança de la RFEDI, després de completar una bona temporada, que l’ha portat a ser 4t en la prova de la Copa del Món de Freestyle-Slopestyle de Seiseralm (Itàlia ) com a millor resultat. De cara a la temporada que ve, Javi es marca com a gran objectiu aconseguir una bona actuació en el Campionat del Món.

Com has viscut el confinament?
Ho vaig passar a Suïssa, allà la situació no estava tan complicada com a Espanya. Sempre vam tenir la possibilitat de seguir esquiant fent ski touring.

La temporada que ve hi ha Mundial a la Xina, i res m’agradaria més que fer un bon resultat


Què estàs fent aquests dies?
Segueixo a Suïssa, els skateparks segueixen oberts, de manera que pas aquí la major part del meu temps.

Quin balanç fas de la temporada passada?
Pel que fa a resultats, ha estat la millor temporada de la meva vida, ja que em vaig ficar en dues finals de la Copa del Món de slopestyle, i una d’elles va ser un top 5.

Quan començaràs a preparar la següent campanya?
Quant es pugui tornar a anar a Andorra, és on tenim tot el que necessito per entrenar.

Quan i on t’agradaria tornar a esquiar?
Si pogués esquiar avui mateix on fos, ho faria sense cap dubte.

Quins són els teus objectius per a la següent temporada i on t’agradaria fer més incidència en el teu treball?
La temporada que ve hi ha Mundial a la Xina, i res m’agradaria més que fer un bon resultat. Per a això necessito estrènyer bastant en els rails, ja que és el que em fluixeja.

Quina valoració fas de ser un altre cop un dels escollits de les Estructures Esportives de la RFEDI de cara a la propera temporada?
De la RFEDI només puc dir que estic encantat amb el tracte que em donen. He complert els meus objectius i ells compleixen amb tot el que proposen. Encara que sigui difícil arribar a aquest nivell, a la fin estant aquí et fan sentir molt còmode.