L’esquiador madrileny i el MASMOVIL han organitzat un esdeveniment per a tot el sector de les telecomunicacions on l’esquí, el senderisme i la velocitat han estat els grans protagonistes. Més de 70 assistents van gaudir d’una jornada a la Serra d’Ayllón que va concloure amb un dinar de plats típics de la zona a Riaza

Jan Farrell, CEO de Liberalia i esquiador referent de la disciplina de Speed Ski a nivell mundial amb una plusmarca de 231,66 km/h, i MASMOVIL han organitzat una nova edició de ‘Telco Ski Day’, esdeveniment anual que reuneix les principals personalitats del sector de les telecomunicacions a Espanya. Una jornada en què esport i empresa són molt presents a través de valors comuns com la superació, l’esforç i la gestió del risc.

Els participants han pogut aprofitar en exclusivitat les instal·lacions de La Pinilla i mostrar els seus dots sobre les pistes. L’esdeveniment ha comptat amb la presència d’un instructor de luxe: Jan Farrell, esquiador professional de l’esport no motoritzat més ràpid del planeta, que ha exercit de mestre de cerimònies i ha pogut compartir la seva dilatada experiència al món de l’esquí.

Telco Ski Day s’ha assentat com un esdeveniment de referència per al sector de les telecomunicacions, on aprofitar la nostra passió pels esports d’hivern, promocionar l’esquí a Espanya i gaudir d’una excel·lent trobada professional

Al Telco Ski Day els convidats han tingut ocasió de desafiar-se en una prova velocitat contra tot un participant de Copa del Món de Speed Ski. Les principals companyies de telecomunicacions del país s’han posat a prova per assolir els seus propis rècords de velocitat, però aquesta vegada lluny de les xarxes i les fibres. En aquesta ocasió, el test de velocitat ha estat sobre una pista de La Pinilla.

A més d’un matí d’esquí —esport rei de la velocitat no propulsat per un motor—, els més de 70 assistents han pogut aprofitar el dia assolellat per fer una ruta de senderisme per l’estació acompanyats per guies professionals i concloure l’esdeveniment amb una festa típica austríaca i una degustació de xai de Riaza.

“Telco Ski Day s’ha assentat com un esdeveniment de referència per al sector de les telecomunicacions, on poder aprofitar la nostra passió pels esports d’hivern, promocionar l’esquí a Espanya i gaudir d’una excel·lent trobada professional. Per mi és un honor poder compartir la meva experiència en tots dos mons, a l’esquí des que tenia dos anys ia l’empresa des del 2002 quan vaig fundar Liberalia. Esport d’alta competició i gestió empresarial tenen gran quantitat d’elements en comú i per mi és un privilegi poder aportar el meu coneixement en emprenedoria, disminució i gestió de risc i capacitat de superació dins i fora de les pistes”, explica Jan Farrell.

“Estem molt agraïts amb Jan Farrell i el seu equip per l’organització de l’esdeveniment i el seu assessorament per assegurar-se que la jornada hagi tingut la màxima velocitat, sempre acompanyada de la màxima seguretat. Per a nosaltres a MASMOVIL és molt important poder unir tot el sector de les telecomunicacions perquè aquest tipus d’esdeveniments ens permet expressar-nos millor i ens encanta aquestes relacions transparents i plenes d’amistat”, comenta Meinrad Spenger, CEO de MASMOVIL.