No ha estat aquesta una temporada genys normal per ningú i menys pels esquiadors de velocitat, que veien com no es podia disputar una jornada històrica com era la primera cursa de la Copa del Món d’Speed Ski a l’Estat, en concret a l’estació aragonesa de Formigal, amb tot el que això representava.

Un sentir del que queda constàmcia en aquestes paraules:

“Estimats amics,

Estem vivint moments extraordinaris, navegant per aigües inexplorades. A Espanya tenim una situació realment complicada, com en molts llocs del món. Penso molt en aquells de vosaltres que heu perdut a éssers estimats, així com en tots els que esteu lluitant contra aquesta terrible malaltia. Tinc total confiança en que la població mundial emergirà més forta i unida que abans, ¡vencerem!

Un gràcies especial a Ricardo Adarraga i Formigal per empènyer la disciplina a casa nostra, estem desitjant venir a competir l’any que ve!

 

L’activitat física, el descans i una adequada nutrició són primordials per reforçar les nostres defenses naturals i preparar-nos per combatre una possible infecció. Tanmateix, no podem oblidar-nos de la nostra salut mental. He preparat un petit vídeo que podeu veure a dalt, basat en la meva experiència com a esquiador professional i en la meva caiguda a més de 200 km / h. He après molt sobre mi i sobre com maneig la por. Espero que us agradi!

Com molts de vosaltres sabeu, en els pròxims dies naixerà la nostra segona filla. Estem monitoritzant de prop la situació a l’hospital, i en maternitat està tot estable. Us actualitzaré per Instagram com ha anat tot.

Les turbulències han colpejat la majoria dels meus empreses. Liberalia, que és considerada una activitat essencial pel govern per garantir les telecomunicacions, s’ha reinventat a contrarellotge. La major part de l’increïble equip està treballant des de casa fent un gran esforç per mantenir un excel·lent nivell de servei. Sigues que nosaltres també sortirem d’aquesta situació més forts i units que abans!

COVID-19 va interrompre de manera contundent una temporada excel·lent, anul·lant la resta de la Copa del Món i temptativa de Rècord del Món, just quan el Speed ​​Ski venia a Espanya per primera vegada a Formigal. Ens va donar temps de fer aquesta baixada per als mitjans inaugurant la pista. Vaig marcar una velocitat de GPS de 145km / h. Un gràcies especial a Ricardo Adarraga i Formigal per empènyer la disciplina a casa nostra, estem desitjant venir a competir l’any que ve!

 

Vaig acabar 5è de la general de la Copa del Món, un resultat amb el qual no podria estar més content. En l’última competició, en Idre Fjäll (Suècia), em va avançar el plusmarquista mundial italià Ivan Origone, i jo vaig acabar a només 3 punts per davant en la classificació general de el rus Mikhail Shumilin el, una bona batalla! Sento que he aconseguit grans progressos a tots els nivells, especialment connectant cos i ment, aconseguint concentrar-me a alta velocitat. Això no hagués estat possible sense el meu equip. Moltes gràcies per les interminables hores invertides, llargs viatges i pel constant esforç!

Pensant ja en 2021, he fet un pla per entrenar des de casa i, gràcies a la fi de temporada precipitat, tinc un mes més per preparar-me.

Cuideu-vos molt i, espero veure-us a tots aviat en persona!