De l’1 al 5 de febrer de 2021, ISPO Munic Online serà el punt neuràlgic per al sector esportiu i outdoor. Sota el títol “L’esport és més fort”, la fira serà una plataforma internacional líder per a nous productes, tendències de mercat i networking. Els participants també tindran l’oportunitat de discutir qüestions socials clau per al futur des d’una perspectiva esportiva. La campiona mundial de salt de longitud Malaika Mihambo obrirà ISPO Munic Online.

“Per primera vegada en la història, la fira comercial més gran en el negoci de l’esport es durà a terme en forma digital”, va dir la Dra. Jeanette Friedrich, directora Global del Grup ISPO. “Estem molt interessats en arribar a tota la comunitat esportiva, des de detallistes i fabricants fins entusiastes de l’esport”.

Per tant, l’esdeveniment es divideix en tres parts:

 1. Visió general del mercat d’innovacions i nous productes a l’àrea d’exposicions

L’Àrea de l’Expo servirà com a àrea d’exhibició virtual per més de 500 expositors internacionals de totes les àrees de l’esport. Està dirigit principalment a minoristes especialitzats que busquen una descripció general del producte, així com inspiració per planificar gammes de productes. Totes les empreses i els seus productes es presentaran en sales de marca digital. Els visitants poden connectar-se directament amb les persones de contacte de les empreses. També hi haurà “àrees especials digitals” que se centraran en temes innovadors com el premi ISPO, ISPO Brandnew, ISPO Textrends i ISPO Digitize.

 1. Conferència amb debat interdisciplinari sobre megatendències

Amb més de 80 presentacions i debats al podi i més de 100 tallers sobre temes socialment rellevants com la digitalització i la creativitat, la salut i la sostenibilitat, el programa de la conferència segurament inspirarà a tots els membres del sector. L’alineació interdisciplinària d’oradors reunirà representants de la indústria i esportistes juntament amb participants predominantment d’indústries fora del sector, l’educació i la política.

Els ponents inclouen:

 • Axel Taubert, director de Top Creators & Gaming EMEA a Google
 • Carla Murphy, directora general d’adidas Outdoor i adidas Golf
 • Dagmar Freitag, presidenta de l’Comitè d’Esports de l’Bundestag alemany
 • Jill Dumain, directora executiva de Bluesign Technologies
 • Kilian Jornet, atleta de resistència extrema i activista ambiental
 • Malaika Mihambo, campiona mundial de salt de longitud i Esportista alemanya de l’any 2020
 • Stefan Ponikva, vicepresident d’experiències de marca a BMW
 • Tristan Horx, futuròleg de l’Zukunftsinstitut
 1. Activitats atractives per als aficionats a l’esport i l’aire lliure de tot el món

Per primera vegada, els consumidors finals tindran accés exclusiu al contingut seleccionat del programa de la conferència: durant les sessions gratuïtes, les obertures diàries (a partir de les 10:00 PM CET cada dia) es transmetran en viu amb els següents discursos principals i la presentació interactiva en viu per al títol dels nous “guanyadors generals” d’ISPO i les cerimònies de premis d’ISPO en les diferents categories. Amb el Public Choice Award, els consumidors finals atorgaran un premi addicional. Fins al dijous 4 de febrer, tots els membres de la Comunitat d’Innovació Oberta d’ISPO estan convidats a triar els seus favorits de totes les entrades als premis ISPO.

Les transmissions públiques de cada nit portaran l’esport a les llars dels fanàtics. Les sessions de streaming gratuïtes inclouran projeccions de l’European Outdoor Film Tour (EOFT) i de l’Freeride Film Festival, entrenaments amb Blackroll i Technogym i xerrades amb esportistes dels Campionats d’Europa de Munic 2022, Peloton i altres celebritats com l’estrella d’escalada Adam Ondra o l’aventurer. Eliott Schonfeld.

Allunyar-se de les pantalles, estar actiu i fer el bé: d’això es tracta Run for Good, la carrera patrocinada per ISPO per protegir les muntanyes. El desafiament virtual per a tots els corredors aficionats es durà a terme de l’1 al 7 de febrer. En lloc de cobrar una tarifa d’entrada, l’equip d’ISPO recol·lectarà donacions per a projectes de la Fundació Kilian Jornet que tenen com a objectiu protegir i preservar els paisatges naturals de muntanya.

Serveis

Al directori d’expositors es pot trobar una descripció general de totes les marques i fabricants.

El calendari d’esdeveniments conté detalls de tots els esdeveniments del programa de la conferència. L’acreditació de mitjans només és possible en línia. Durant l’esdeveniment, un centre de premsa digital estarà disponible per a periodistes, bloguers i influencers.

L’accés és possible a través de la pàgina d’inici de l’Àrea de l’Expo. Allà trobarà consells per la seva visita a la fira, informació sobre esdeveniments de premsa i notes de premsa de les marques expositores. De 9:00 a.m .– 06:00 p.m. (CET), l’equip de premsa d’ISPO també estarà disponible a través de la funció de xat. Les respostes a les preguntes més importants sobre la participació s’enumeren en les preguntes més freqüents per a visitants.