Aquest any no us espera cap fira normal! El 2023 ISPO MUNIC H oferirà un programa emocionant i interactiu amb un autèntic ambient de festival

La seva missió: reunir tota la indústria de l’esport com una comunitat vibrant. En el marc de la fira no només coneixereu ponents inspiradors, sinó que també podreu activar-vos i descobrir les últimes tendències als seus hubs, entre els expositors i a les zones d’acció! En moments com aquests, és especialment important treballar junts com a comunitat en solucions per a la indústria. Això només es pot fer presencialment i no digitalment. ISPO Munich us ofereix l’entorn adequat per a això.

Amb més de 2.100 expositors de 54 països (+41 % respecte al 2022), 11 sales plenes d’innovació, tendències i nous productes, i amb més de 50.000 visitants previstes, ISPO Munich ha crescut significativament en comparació amb l’any anterior. A totes les etapes temàtiques, centres, exposicions i àrees d’acció, us espera un programa gegantí amb socis de renom.

Entre ells: Highsnobiety
Junts estan configurant l’expansió de la marca ISPO 520M per tal d’abordar, activar i guanyar de manera creïble la GenZ i els Millennials orientats a la moda com a nou grup objectiu.

Tota la informació d’ISPO MUNICH en aquest enllaç