L’estació d’esquí i muntanya de Sierra Nevada obre aquest dissabte 18 de juliol a les seves instal·lacions estivals amb la posada en marxa dels remuntadors d’estiu, el complex lúdic Mirlo Blanco, la piscina de el club esportiu Montebajo i el bike park.

Els dos mitjans mecànics que Cetursa Serra Nevada arrencaran aquest cap de setmana són el telecabina Borreguiles i el telecadira Veleta, que transportaran als usuaris des dels 2.100 metres de Pradollano fins a prop de la cota 3.000, des d’on sorgeixen els senders i rutes de mitjana i alta muntanya, i els circuits de descens del bike park.

[EL VÍDEO OFICIAL D’AQUEST ESTIU DE SIERRA NEVADA]

En el complex Mirlo Blanco funcionaran des de dissabte les seves principals atraccions com el trineu rus, els tobogans o les bici-esquís, mentre que la piscina climatitzada arrencarà la seva activitat en l’horari estiuenc habitual (10.00 a 18.45 hores).

Per la resta, l’estació, en col·laboració amb empreses de turisme actiu de Sierra Nevada, posa en marxa els programes d’activitats d’estiu en naturalesa, astronomia i esports.

Així, el cap de setmana d’obertura es podrà gaudir dels ‘Albes’ i ‘Capvespres’ des de Veleta, una de les activitats més demandades de Sierra Nevada a l’estiu; una ruta fins a les espectaculars Chorreras del Molinilloo una jornada d’observació de la flora de Sierra Nevada al programa Biòleg per un Dia.