Holaluz, tecnològica d’energia verda que cotitza en el BME Growth des de novembre de 2019, es converteix a partir d’avui en el patrocinador principal del primer equip femení privat espanyol d’esquí alpí de la història que passa a dir-se FastHolaluz. L’elèctrica d’energia 100% verda, compromesa des de la seva fundació a canviar el món posant en el centre a les persones, recolzarà durant les dues pròximes temporades a l’equip femení impulsat per La Molina Club d’Esports i format per nou dones corredores.

Holaluz s’uneix al projecte de l’equip femení d’esquí alpí amb l’objectiu de visibilitzar i fer front a les dificultats que s’enfronten diàriament totes aquelles persones que lluiten pels seus ideals a través d’una iniciativa que neix en 2021 amb la intenció d’unir a algunes de les millors esquiadores alpines espanyoles per a aconseguir els seus somnis: convertir-se en olímpiques. En aquest sentit, l’equip FAST i Holaluz han demostrat a través de la seva trajectòria d’èxit i la seva actitud de “és possible”, que superar qualsevol obstacle implica unir forces envers un objectiu comú, motivació que regeix el dia a dia de l’equip d’esquí alpí i de la tecnològica.

Així mateix, es tracta d’una aliança natural, ja que l’equip FAST reforça la seva transformació de l’esquí alpí en general, cap a pràctiques cada vegada més sostenibles sumant-se a una empresa amb l’objectiu d’aconseguir que el món es mogui al 100% gràcies a l’energia verda.

Segons Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d’Holaluz, “gràcies a la creació de l’equip, les corredores no hauran d’entrenar per lliure ni en equips privats de l’estranger, com algunes d’elles han fet en els últims anys. La nostra missió des d’Holaluz és convertir-nos en una eina per a canviar les coses donant suport a iniciatives enfocades al creixement personal a través de l’esforç com és el cas de l’equip FAST, ara FastHolaluz.

“Des d’Holaluz impulsem un model d’empresa en el qual les persones puguin desenvolupar-se de manera holística. Això vol dir proporcionar totes les eines necessàries perquè puguin tenir flexibilitat i autonomia per a desenvolupar les seves responsabilitats, així com poder-les combinar amb la seva vida personal. Perseguint aquest objectiu i amb l’actitud optimista de #EsPossible que regeix el nostre dia a dia, hem decidit portar aquesta visió en l’àmbit de l’esport professional”, explica Carlota Pi.

Segons Núria Pau, esquiadora i una de les creadores de l’equip, “ens alegra molt que empreses prestigioses com Holaluz s’uneixin al nostre projecte i ens donin suport durant la temporada. A les estructures privades sovint són les famílies qui han d’afrontar els costos pel que és de gran ajuda el suport que rebem d’Holaluz i ens alegra que confiïn en el projecte i vulguin ajudar-nos a complir els nostres somnis, en el meu cas, anar als Jocs Olímpics de Pequín 2022”. Al que Cristian Masdeu, director tècnic de La Molina Club d’Esports, afegeix “ens sembla una unió amb molt de sentit, ja que compartim molts valors amb Holaluz i una mateixa filosofia de treball: no rendir-nos fins al final perquè tot és possible i junts, arribarem lluny. Ens alegra que confiïn en el projecte i vulguin acompanyar-nos en aquesta ambiciosa aventura”.

FastHolaluz

En un any clau per a l’esquí alpí, any olímpic, algunes de les millors esquiadores espanyoles s’han unit per a canviar la història de l’esquí nacional creant, al costat d’un equip tècnic d’alt nivell, el primer equip femení privat d’Espanya, l’equip FAST (Female Alpine Ski Team), impulsat per La Molina Club d’Esports. Un projecte ambiciós i històric que comptarà amb algunes de les millors esquiadores espanyoles del moment, entre elles, Núria Pau, qui lluitarà per a classificar-se per als Jocs Olímpics de Pequín 2022. L’equip està format actualment per nou corredores: Núria Pau, Celia Abad, Clara Pijolet, Georgina Tarragó, Maria Relat, Lisa Vallcorba, Jara Beso, Ines Sanmartin i Claudia Garcia. I amb elles, l’equip tècnic format per Xavier Salarich, Pelayo Abad, i Sofia Gandarias; i liderant l’equip tècnic està Cristian Masdeu.

Holaluz

L’objectiu d’Holaluz és aconseguir un món que es mogui 100% gràcies a l’energia verda. Un propòsit que la companyia duu a terme connectant persones a l’energia verda, oferint energia 100% renovable a preus justos, que es converteixen en estalvis mitjans del 10% gràcies a l’ús intensiu de la tecnologia, i posant el client en el centre, establint una relació de confiança mútua.

Creada amb la convicció que una empresa pot ser una eina per a canviar el món, Holaluz lidera la transformació del sector energètic espanyol amb una clara aposta per la generació distribuïda com a nou model, sent líders no sols en números, sinó en innovació de producte i servei. Holaluz ha estat la primera empresa elèctrica del mercat espanyol a avançar-se a la compensació simplificada llançant Holaluz Cloud, un sistema que permet descomptar de la factura de la llum els excedents, és a dir, l’energia sobrant que produeixen les plaques solars dels clients i que no pot consumir-se en el moment.