Aymar Navarro torna a anotar una nova fita en la seva carrera esportiva en assolir un històric podi a la Gran Final del Freeride World Tour que s’ha disputat als voltants de l’estació de Verbier (Suïssa).

Navarro va completar un imponent descens amb un descomunal salt doble a la part alta de la seva línia mantenint-se fidel al seu estil i sense sucumbir a la pressió. Un desplegament de tècnica, elecció de línia, fluïdesa i potència que els jutges van valorar amb 86,33 punts, situant a l’aranès en la tercera posició d’un podi que van completar el francès Wadeck Gorak i el suec Kristofer Turdell, segon i primer respectivament.

“No puc demanar més a el dia d’avui. Aquesta temporada sentia que en les meves cames tenia un podi, i aconseguir-ho en un lloc com aquest a què considero la meca del freeride és tot un orgull”, deia Aymar Navarro Combaile.

L’esquiador aranès arribava a la gran final de Verbier després d’haver completat bons resultats en les dues proves que van tenir lloc el passat mes de febrer a Andorra, i una destacada participació a Àustria que es va veure truncada per una caiguda en la part final de la seva descens.

Ja al 2019 Aymar es va classificar per a la gran final, però llavors una caiguda el va privar d’aconseguir un bon resultat. Amb aquest podi, per tant, Aymar Navarro es treu una espina i consolida al freeride espanyol a l’elit mundial.