Tot i les restriccions que provoca la pandèmia i la incertesa sobre la temporada d’hivern, la marca espanyola de taules de surf de neu Help Snowboards llança a l’mercat una nova col·lecció. El creixement de el comerç local dóna esperances a la petita marca de Pirineu que tracta de fer-se un lloc entre les grans marques consolidades.

La marca de taules de surf de neu Help Snowboards és un comerç local que, com molts altres, està lluitant per sobreviure als efectes de la pandèmia. Fa més d’un any que planifiquen el llançament d’una nova col·lecció per aquesta temporada i, tot i que és cert que han reduït lleugerament la quantitat de producció que tenien planejada, el coronavirus no ha truncat els seus plans i s’han atrevit a treure cinc nous models al mercat.

Help Snowboards va néixer el 2018 amb els objectius de donar suport al surf de neu i ajudar a la societat

Les restriccions de mobilitat i la incertesa sobre la apertuda de les estacions s’estan notant molt en les vendes d’aquest inici de temporada, però la marca pirinenca confia que la tendència de mercat cap a la compra de marques i comerços locals, juntament amb les ganes que té la gent de pujar a la muntanya a fer surf de neu i splitboard, els ajudarà a remuntar.

“Serà complicat, però no més que per a la resta de comerços de qualsevol sector, i penso que el fet de ser una marca d’aquí i les ganes de neu de la gent ens ajudarà. A més, la tendència cada vegada més gran a la compra en línia també juga al nostre favor”, diu Raventós. A més, el confinament i la por a el contagi ha provocat un creixement increïble de les compres en línia en els últims mesos, i Help Snowboards també pot sortir beneficiada d’això.

El 95% de les vendes són a través de la seva pàgina web, que ja tenen preparada amb un servei d’assessorament, venda i servei postvenda molt eficient des de fa dos anys

Amb l’objectiu d’ajudar els practicants de l’snowboard i oferir-los productes de qualitat a un preu assequible, la marca té una política de venda sense intermediaris; el 95% de les vendes són a través de la seva pàgina web, que ja tenen preparada amb un servei d’assessorament, venda i servei postvenda molt eficient des de fa dos anys.

Pel que fa a la nova col·lecció que llancen aquesta temporada, renoven quatre dels seus models amb nous materials, shapes i fins i tot tipus de camber en algun cas, i a més llancen un model completament nou que promet ser, segons diuen, el nou top vendes de la marca “Teníem ja dos models molt polivalents, The Mountain i The Winter, però penso que ens faltava un entre mig. Ara, amb The Harmony, tenim una col·lecció molt més completa”, comenta Climent.

Teníem ja dos models molt polivalents, The Mountain i The Winter, però penso que ens faltava un entre mig. Ara, amb The Harmony, tenim una col·lecció molt més completa

Per als que encara no coneixíeu Help Snowboards, és important destacar que és una marca que va néixer el 2018 amb els objectius de donar suport al surf de neu i ajudar a la societat: d’una banda, a l’vendre directament als consumidors redueixen els seus costos de distribució i així aconsegueixen baixar els preus de les seves taules de surf de neu, donant als snowboarders a l’oportunitat d’adquirir material de molta qualitat a un preu just; i d’altra banda, potser encara més important, fan una gran tasca social donant el 2% de totes les seves vendes a l’associació sense ànim de lucre Play & Train per ajudar a que persones amb discapacitat puguin fer surf de neu.

Més informació de la ‘marca dels Pirineus d’snowboard’ en aquest enllaç