Aquesta temporada, Helly Hansen fa història en incorporar la tecnologia impermeable i transpirable més innovadora i sostenible fins ara a la nova i emblemàtica Odin 9 Worlds Infinity Shell. La nova jaqueta de membrana en 3 capes incorpora la LIFA INFINITY PRO™, el tractament durador i repel·lent de l’aigua de la qual s’obté sense substàncies químiques. Tota una victòria per als amants de l’outdoor i, és clar, per al medi ambient; que se suma als més de 140 anys que Helly Hansen col·labora estretament amb professionals de tot el món per desenvolupar equips orientats al rendiment que impulsen el sector.

L’Odin 9 Worlds Infinity Shell està fabricada per a terrenys abruptes i climes durs. Compte amb la tecnologia LIFA INFINITY PRO™ que concedeix a la jaqueta un rendiment de nivell professional sense tractaments químics afegits. Combinant la membrana LIFA INFINITY™ amb el teixit frontal 100% hidròfob LIFA®, la revolucionària tecnologia LIFA INFINITY PRO™ compleix amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional, fins i tot en les condicions més hostils. Amb una protecció repel·lent a l’aigua eterna que mai no necessita tornar a impermeabilitzar-se amb un tractament químic després del seu ús, la jaqueta Odin 9 Worlds Infinity Shell ofereix un rendiment de nivell professional durador, responsable i superior.

La nova jaqueta està reconeguda amb un guardó GOOD DESIGN®, que premia els productes més nous i avançats per la seva innovació, qualitat i funcionalitat. Proporciona el màxim confort i mobilitat amb una construcció i un ajustament articulats, compatibles per portar a capes. Entre les seves característiques addicionals s’inclouen ventilació mecànica a les aixelles amb cremalleres bidireccionals, ajustaments a la caputxa i els punys, un disseny compatible amb casc i motxilla, àmplies butxaques per a l’equip i un reflector Recco® per a més seguretat, que permet a l’usuari ser localitzat pels rescatadors.

Durant més de deu temporades, la col·lecció Odin de Helly Hansen s’ha dissenyat amb i per a professionals, oferint la protecció contra la intempèrie més completa i útil en dissenys versàtils i funcionals. Com explica Sofia Jonsson, Category Manager d’Outdoor d’Helly Hansen: “La nostra col·lecció Odin, altament tècnica i de nivell professional, compta amb la confiança d’equips professionals de cerca i rescat, guies de muntanya i amants de les activitats a l’aire lliure de tot el món”. I, afegeix, “amb la LIFA INFINITY PRO™ seguim redefinint com ha de ser el rendiment a l’aire lliure i, alhora, contribuïm a reduir l’impacte al medi ambient.”

La jaqueta Odin 9 Worlds Infinity Shell està disponible en estils específics per a home i dona a la botiga i en línia a www.hellyhansen.com