Helly Hansen ha estat guardonada amb un premi ISPO pel disseny millorat de la nova Arctic Patrol Modular Parka 2.0 per a la tardor/hivern 2023, per ser més lleugera i per oferir una protecció encara millor contra la intempèrie. El premi, revisat i minuciosament avaluat per un jurat internacional d’experts en activitats a l’aire lliure, reconeix la innovació, la funcionalitat, la construcció intel·ligent i el disseny de qualitat de la parka.

Jaqueta aïllant elàstica amb mapa corporal, fabricada amb materials reciclats. Jaqueta exterior de 3 capes impermeable/transpirable amb tecnologia LIFA INFINITY™. Parka exterior duradora i impermeable amb aïllament sintètic de primera qualitat PrimaLoft® Gold, preferit pels científics perquè es manté més sec i lleuger que altres alternatives de plomissol. Armilla utilitària amb múltiples butxaques d’emmagatzematge i detalls reflectants, que es pot portar com a capa addicional sobre qualsevol de les 3 jaquetes.

És absolutament impressionant com les capes individuals de l’Arctic Patrol Modular Parka 2.0 interactuen entre si. L’enorme construcció de la parka i el seu equipament complet sorprenen pel seu lleuger pes

“És un honor rebre el premi ISPO per la nostra renovada Arctic Patrol Modular Parka 2.0”, assenyala Kristoffer Ulriksen, vicepresident de Lifestyle & Collaborations de Helly Hansen. “Estem orgullosos de la feina que fem al costat dels nostres professionals, aprofitant la seva visió per crear dissenys amb propòsit que puguin satisfer les seves necessitats fins i tot en les condicions més dures i canviants. Aquest premi reconeix aquesta col·laboració i l’atenció al detall que els nostres dissenyadors posen a cada peça, i estem encantats amb el premi ISPO per aquesta nova parka”.

Robusta i altament funcional, així és com s’ha de construir una parka per a un ús professional dur en condicions extremes

Segons la declaració del jurat dels premis ISPO: “És absolutament impressionant com les capes individuals de l’Arctic Patrol Modular Parka 2.0 interactuen entre si. L’enorme construcció de la parka i el seu equipament complet sorprenen pel seu lleuger pes. En aquesta parka, ho modular ha de prendre’s al peu de la lletra; doncs, les capes individuals poden combinar-se lliurement i adaptar-se a les condicions externes. Robusta i altament funcional, així és com s’ha de construir una parka per a un ús professional dur en condicions extremes”.

Amb un disseny modular, l’Arctic Patrol Modular Parka 2.0 ofereix una òptima calidesa, funcionalitat i protecció contra la intempèrie fins i tot en nivells d’activitat canviants i en condicions meteorològiques fluctuants. Basada en els coneixements dels científics de l’Àrtic, el temps a l’Àrtic és cada cop més impredictible, per la qual cosa cal roba adaptable i capaç de funcionar en climes més càlids i humits. Per donar resposta a aquesta necessitat, la jaqueta aïllant ha estat dissenyada amb un teixit elàstic reciclat i transpirable, per permetre més circulació de l’aire en els dies més càlids. L’aïllant també compta ara amb detalls reflectors per mantenir la seguretat i la visibilitat quan s’utilitza com a peça independent.

Aprofitant la necessitat d’equipament en entorns més càlids i humits, la jaqueta shell de 3 capes incorpora LIFA INFINITY™, la tecnologia impermeable/transpirable de grau professional i responsable de Helly Hansen. Ha estat creada amb la innovadora membrana LIFA INFINITY™ impermeable/transpirable i sense ús de productes químics; combina un mínim del 50% de contingut reciclat i un tractament repel·lent a l’aigua duradora sense PFC; i, la jaqueta shell compleix amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional. Gràcies a la tecnologia LIFA INFINITY™, la jaqueta shell també resulta més lleugera, ideal per a condicions més càlides, i s’ha afegit un folre de pell sintètica extraïble a la caputxa, per la qual cosa la jaqueta també funciona millor com a peça única quan s’emporta sense la parka exterior.

La capa exterior de l’Arctic Patrol Modular Parka 2.0 també s´ha millorat per resistir millor tant la pluja com la neu, amb una construcció de teixit HELLY TECH® Performance de 2 capes totalment segellat. La parka exterior també compta amb detalls reflectants addicionals per a una visibilitat de 360° i fins i tot més opcions d’emmagatzematge amb butxaques internes afegides, cosa que és indispensable per als científics de l’Àrtic que necessiten accedir fàcilment a les eines i subministraments que utilitzen amb freqüència en qualsevol moment.

L’ambaixadora de Helly Hansen, científica i glacióloga de l’Àrtic, Heidi Sevestre, ha treballat colze a colze amb els nostres dissenyadors per desenvolupar i provar aquesta nova parka. “En els darrers dos anys, he estat testimoni de com els climes àrtics són cada vegada més càlids i plujosos, una tendència que sembla que continuarà els propers anys”, destaca Heidi Sevestre. “En haver passat una gran part del meu temps investigant en entorns àrtics, sé que necessito peces de roba que puguin suportar temperatures gèlides i sota zero; i, que, alhora, funcionin quan el temps canvia ràpidament. Quan es treballa i es viu a l’Àrtic, és increïblement important comptar amb un equip que et mantingui calent, sec i segur sense importar les condicions a què t’enfrontis”.

Altres característiques addicionals de l’Arctic Patrol Modular Parka 2.0 inclouen ajustaments a la caputxa i els punys, ventilació mecànica per a més transpirabilitat, reflectors RECCO® i Life Pocket+™, que preserva la durada de la bateria dels telèfons mòbils i els aparells electrònics per seguir connectats fins i tot en climes més freds.

L’Arctic Patrol Modular Parka 2.0 estarà disponible tant per a home com a dona tant a botiga física i online.

Més informació sobre la col·lecció Arctic Patrol o la tecnologia LIFA INFINITY™ de Helly Hansen a www.hellyhansen.com