Es diu Ski Free i és el joc que planteja Helly Hansen als seus fans de tot el món. Els que vulguin comprar una jaqueta o pantalons de l’emblemàtica HH, poden triar la que tingui l’etiqueta Ski Free d’aquesta temporada i, automàticament, guanyen un forfet de dia per esquiar a una de les més de 50 estacions top d’Europa, Estats Units i Canadà.

Ski Resorts emblemàtics com Boí Taüll, a Lleida, Chamonix (França), Aspen Snowmass i Mammooth Mountain (Estats Units) o Xarxa Mountain (Canadà) són alguns dels 65 destins que es poden triar a l’validar l’etiqueta Free Ski que porten determinades jaquetes i pantalons de la col·lecció d’esquí d’aquest hivern 2019-20 de Helly Hansen.

Si has de comprar una jaqueta o pantalons Helly Hansen, millor que sigui amb etiqueta Ski Free ja que automàticament es guanya el forfet de dia per esquiar a l’estació escollida. L’etiqueta s’ha de de registrar al web de Helly Hansen, s’accepten les bases de l’concurs i des d’allà mateix es tria la destinació. Helly Hansen envia una confirmació per e-mail que hauràs de lliurar a les taquilles de l’estació que hagis triat.

Més informació sobre el programa Ski Free aquí: www.hellyhansen.com/skifree