És una de les col·leccions més esperades pels amants del Freeride i de la pols cada temporada. La nova col·lecció ULLR Tardor/Hivern 2023 de Helly Hansen ha comptat amb el suport dels professionals de l’esquí, incloent-hi patrullers i esquiadors professionals de freeride, per desenvolupar nous estils dissenyats específicament per oferir el màxim confort i rendiment en aquesta disciplina

El resultat és la nova Elevation Infinity 3.0 Jacket, disponible tant en versió femenina com a masculina. I és que durant més de 140 anys, Helly Hansen ha seguit creant equips de qualitat professional per ajudar les persones a mantenir-se i sentir-se vives a la muntanya. La marca, amb seu a Noruega, compta amb la confiança dels professionals, que recorren als seus coneixements i experiència per crear peces de roba en què puguin confiar fins i tot en els entorns més durs del planeta.

Evolució de la guardonada Elevation Infinity Shell Jacket, l’Elevation Infinity 3.0 Jacket incorpora LIFA INFINITY PRO™, la tecnologia impermeable i transpirable més innovadora i responsable de Helly Hansen fins avui. La tecnologia està construïda amb una membrana LIFA INFINITY™ totalment impermeable/transpirable i un rendiment hidròfug durador aconseguit sense l’ús de productes químics. Utilitzant la tecnologia LIFA®, una fibra patentada per Helly Hansen que és lleugera i hidròfoba, la membrana es combina amb un teixit frontal 100% LIFA®, creant una tecnologia que ofereix un rendiment responsable i superior de nivell professional.

Incorpora LIFA INFINITY PRO™, la tecnologia impermeable i transpirable més innovadora i responsable de Helly Hansen fins avui

Amb LIFA INFINITY PRO™, la jaqueta Elevation Infinity 3.0 també compleix amb la impermeabilitat i transpirabilitat extremes de la construcció HELLY TECH® Professional, oferint el màxim nivell de protecció per a llargues jornades a les pistes. La revolucionària tecnologia també garanteix una protecció perenne repel·lent a l’aigua que mai no necessita tornar a ser impermeabilitzada i el tractament químic de la qual garanteix un rendiment durador.

Aquesta temporada, els dissenyadors de Helly Hansen s’han abocat als professionals de l’esquí per ser els que passen més temps a la muntanya, sigui per feina o per lleure. Amb les aportacions de l’equip de patrulles d’esquí del Kicking Horse Mountain Resort i dels esquiadors professionals de freeride, Jim Ryan i Madison Rose, l´equip de disseny ha perfeccionat la jaqueta Elevation Infinity 3.0; perquè sigui encara més còmoda i ofereixi més rendiment. La jaqueta ha estat dissenyada tenint en compte les aportacions dels professionals, així com per portar-la amb els pantalons de tirants Elevation Infinity Shell Bib Pant. Eliminar el faldó per a neu pols ens ha proporcionat un millor ajustament, més comoditat i llibertat de moviments, ideals per a l’esquí freeride. La nova jaqueta compta amb múltiples butxaques d’emmagatzematge, punys i vora ajustables, cremalleres de ventilació mecànica per a més transpirabilitat, un reflector RECCO® per a més seguretat, una vora de caputxa d’alta visibilitat i detalls per aconseguir més visibilitat i, també, amb un Life Pocket+™ que permet mantenir els telèfons en funcionament durant més temps en entorns freds.

“Tenim la sort de treballar amb una gran varietat de professionals de l’esquí, els coneixements i l’experiència dels quals ens ajuden a perfeccionar els nostres productes perquè siguin realment els millors del mercat”, destaca Louise Micolon, directora de producte d’esquí de Helly Hansen. I, continua: “Amb els nostres nous productes ULLR d´aquesta temporada, volíem oferir als nostres professionals els millors productes per treure el màxim partit a la muntanya fins i tot en els seus dies de descans, i estem encantats de llançar aquests nous estils tant per als professionals del esquí com per als aficionats a la tardor/hivern ’23.”

Més informació: www.hellyhansen.com

Sobre Helly Hansen

Fundada a Noruega el 1877, Helly Hansen segueix desenvolupant peces de qualitat professional que ajuden les persones a mantenir-se i sentir-se vives. Gràcies a l’experiència adquirida vivint i treballant als entorns més hostils del món, l’empresa ha desenvolupat una llarga llista d’innovacions pioneres al mercat, com ara els primers teixits impermeables flexibles fa més de 140 anys. Altres avenços inclouen els primers teixits de folre polar a la dècada de 1960, les primeres capes bàsiques tècniques a la dècada de 1970, fabricades amb tecnologia LIFA® Stay Dry, el sistema patentat de regulació de la temperatura H2Flow™ i el revolucionari aïllament LIFALOFT™ , més lleuger i càlid. Basant-se en el sistema impermeable/transpirable HELLY TECH® patentat per Helly Hansen, la marca tècnica d’outdoor ha presentat recentment el guardonat LIFA INFINITY PRO™, la tecnologia impermeable/transpirable més innovadora i responsable de l’empresa fins ara. Helly Hansen és líder en peces tècniques de navegació i esquí d’alt rendiment, així com roba de treball de primera qualitat. Més de 55.000 professionals porten i confien en els seus uniformes, que es poden trobar en esportistes olímpics, equips nacionals i en més de 200 estacions d’esquí i operacions de guia de muntanya a tot el món. La roba exterior, les capes de base, la roba esportiva i el calçat de Helly Hansen es venen a més de 40 països de tot el món i l’empresa és propietat de Canadian Tire Corporation (CTC). Per a més informació sobre les últimes col·leccions de Helly Hansen, visiteu www.hellyhansen.com