HEAD es converteix en la marca tècnica oficial de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí per donar suport a tots els participants a les tres parades del circuit: Baqueira Beret, Sierra Nevada i Formigal.

Aquesta setmana comença la primera prova de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí, l’únic circuit d’esquí alpí a Espanya on participen esportistes amb discapacitat i sense. Aquest circuit s’organitza gràcies a la Fundació Jesús Serra i al Centro de Deportes de Invierno Adaptados (CDIA).

El principal objectiu de la Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí no és cap altre que desenvolupar una competició integrada que sigui referent a nivell nacional i fomentar la convivència d’esportistes amb discapacitat i sense, buscant la normalització a través de l’esport.

La Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí, l’únic circuit d’esquí alpí a Espanya on participen esportistes amb discapacitat i sense

En aquesta segona edició de la competició, HEAD acompanyarà durant tot el circuit els participants com a marca tècnica oficial. Durant les tres proves, la marca austríaca crearà un espai “Village” per al descans i showroom dels productes de la temporada que ve.

Per a Joan Vila, Manager de Màrqueting i Promoció d’Esquí a Espanya: “Formar part de l’equip de la Copa Fundació Jesús Serra – Copa d’Espanya inclusiva d’esquí alpí reafirma el compromís per part de HEAD a recolzar l’esquí d’alt rendiment a totes les seves variants i modalitats.” A més, afegeix: “La tasca social que duu a terme després de quinze anys la Fundació Jesús Serra, així com la involucració de la CDIA en programes per a persones amb discapacitat física, són admirables. Durant aquestes tres proves, l´equip HEAD oferirem tot el nostre coneixement i experiència tècnica perquè la copa segueixi sent un referent a nivell estatal”.

Amb aquest acord fem un pas endavant a la Copa d’Espanya inclusiva Fundació Jesús Serra potenciant les tres seus (Baqueira Beret, Sierra Nevada i Formigal)

Segons Andrés Gómez, Director General del Centro de Deportes de Invierno Adaptados (CDIA): “Amb aquest acord fem un pas endavant a la Copa d’Espanya inclusiva Fundació Jesús Serra potenciant les tres seus (Baqueira Beret, Sierra Nevada i Formigal), ja que tenir un company de viatge com a HEAD ens aporta experiència tècnica i ens dóna un impuls que ens permet seguir creixent i treballar en la bona direcció amb les millors eines a favor de la inclusió i de l’esport de persones amb discapacitat”.

Els propers dies 21 i 22 de gener s’inaugura la primera etapa del circuit a Baqueira Beret (Lleida). Les dues següents se celebraran a Sierra Nevada (Granada) entre el 15 i 16 de febrer i finalment Formigal (Osca) els dies 24 i 25 de març.