HEAD actualitza la sèrie d’esquís Shape per oferir un millor carving, control, manejabilitat i lleugeresa als quatre models d’esquís Shape e-V10, Shape e-V8, Shape e-V5 i Shape V2.

Com ja fa molts anys, HEAD Ski desenvolupa productes específics per a totes les modalitats d’esquí, des del Freesky, All mountain o esquí alpí. Cadascun d’aquests estils està representat en una de les línies de producte HEAD (Performance, All Mountain, Race, Kore o Dona). D’aquesta manera, si un freerider necessita actualitzar els vostres esquís, haureu de seleccionar-ne uns de la línia Kore. Però com que ens ocupa, si un amant de l’esquí alpí volgués conèixer les novetats de la marca austríaca, haurà de consultar la col·lecció Performance composta pels esquís Supershape i, en especial, els quatre nous models d’esquí Shape.

Característiques tècniques dels esquís Shape

Els quatre models d’esquís Shape (Shape e-V10, Shape e-V8, Shape e-V5 i Shape V2) s’han dissenyat amb una construcció asimètrica ja que s’articulen amb una espàtula més ampla i un taló més estret. Aquest disseny ofereix a l’esquiador més destresa al carving simplificant el gir i obtenint un major control en qualsevol tipus de superfície (neu pols, pistes, gel…).

Els esquís Shape incorporen el circuit electrònic EMC (Energy Management Circuit) el qual filtra les vibracions negatives durant les baixades, permetent a l’esquiador una adherència i estabilitat més grans. A més del circuit EMC, la sèrie d’esquís Shape es converteix en una de les més lleugeres del catàleg HEAD gràcies al Grafè, un material molt lleuger i resistent que alhora proporciona un rendiment superior.

A banda de l’esmentat, cal destacar que els esquís Shape són compatibles amb la fixació Protector que després d’estudis realitzats per la Universitat d’Innsbruck i la Societat Americana de testeig de productes, han demostrat que pot reduir en un 50% les lesions de genoll.

Col·lecció Shape

La sèrie d’esquís Shape es compon de quatre models per abastar tota mena d’esquiador i nivell.

Shape e-V10
El nou Shape e-V10 s’adapta a tots els esquiadors. El patí de 85 mm i el Rocker millorat de HEAD ERA 3.0 aconsegueixen un carving i agafada segura, a més d’un alt rendiment en neu tova.

Shape e-V8
El Shape e-V8 ofereix als entusiastes l’eina perfecta per carvejar la muntanya. El seu àgil patí de 75 mm i els materials LYT Tech redueixen el seu pes per disminuir el cansament a la travessia

Shape e-V5
L’esquí Shape e-V5 és manejabilitat en estat pur. El seu àgil patí de 74 mm i els materials lleugers de LYT Tech donen com a resultat un dia d´esquí sense fatiga.

Shape V2
Lleuger i fàcil d’utilitzar, el Shape V2 ajuda els principiants del cariving a guanyar confiança a la pista. El seu patí de 70 mm és ideal per a travesses de distància mitjana. La construcció LYT Tech redueix el pes de l’esquí per poder gaudir de tota la jornada a la neu.

La família Shape compleix tots els requisits per ser l’elecció dels debutants o corredors d’esquí alpí que busquen la combinació perfecta entre estabilitat, control i manejabilitat.