HEAD Ski completa la seva línia KORE amb la nova sèrie d’esquís KORE TOUR, especialitzats en la modalitat d’esquí de travessia, també coneguda com a ski touring.

Després de l’èxit de la col·lecció KORE les últimes temporades, HEAD Ski ha dissenyat una nova sèrie d’esquís per als amants de la neu pols.

En aquesta ocasió complementa la col·lecció KORE, dedicada al freesky i freeride, amb els nous esquís KORE TOUR, creats específicament per a l’esquí de travessia (ski touring). La nova sèrie d´esquís KORE TOUR inclou tres models d’esquís: TOUR 99, TOUR 93 i TOUR 87.

Aquests esquís estan preparats per facilitar la travessia fins al cim gràcies a ser ultralleugers ia comptar amb pells per a una òptima adherència amb la neu, a més de garantir una baixada al pur estil KORE: veloç, sense límits i atrevida. A nivell tècnic, per intentar aconseguir esquís de travessia d’alt rendiment, els esquís KORE TOUR, d’una banda, s’han dissenyat amb fibra de vidre per aconseguir reduir el seu pes.

D’altra banda, s’han desenvolupat unes pells en col·laboració amb Pomoca, líder en pells de foca, perfectament adaptables als tres models gràcies a les ranures a la punta dels esquís. Els tres nous esquís de la línia KORE TOUR únicament es diferencien per la línia de cota i la seva estètica.

En primer lloc, l’esquí TOUR 99 té una línia de cota de 134/99/120 (longitud 177) i el disseny és de color negre i vermell.

En segon lloc, el TOUR 93 té una línia de cota de 133/93/115 (Longitud 177) i combina el negre i el groc.

En tercer i darrer lloc, el KORE 87 té una línia de cota de 130/87/110 (Longitud 177) i és en negre i blau.

HEAD to TOE – Equip KORE de cap a peus

KORE, a més dels esquís KORE TOUR compta amb una línia d’esquís per al Freeski amb un total de deu models, entre els quals destaquen el KORE 117, KORE 111 i KORE 105 per a homes i KORE 103, KORE 97 i KORE 91 per a dones.

A més de tota la col·lecció d’esquís, la línia disposa de cinc models de botes KORE (KORE RS 130, KORE 120, KORE 110, KORE 105 i KORE 95) que ofereixen comoditat a la pujada i alt rendiment a la baixada gràcies a un mecanisme de moviment lliure del peu amb total seguretat. Finalment, HEAD Sportswear temporada rere temporada presenta al seu catàleg la línia KORE amb peces especials per al freesky, freeride o touring.

Les estrelles de la col·lecció són les jaquetes tres capes, que gràcies a la tecnologia Intelligent Apparel Membrane amb columna 20/20 es converteixen en peces totalment impermeables.