En un esport com l’esquí l’ajust de la bota a el peu és bàsic per garantir una correcta jornada d’esquí, tant pensant en clau de comoditat com de rendiment, ja que no cal oblidar que les encarregades de transmetre les sensacions, les ordres a els esquís, són les botes. Una comunicació que sempre es realitzarà millor i amb un resultat més positiu si l’ajust és perfecte.

HAWX, LA SÈRIE DE BOTES DE ATOMIC MÉS VENUDA
Per aquest motiu a Atomic han creat una bota que ajudi a qualsevol esquiador a viure una gran jornada d’esquí, prioritzant l’ajust de la bota, i Hawx és una bota d’esquí que permet un ajust perfecte. Amb vista a satisfer a tots els esquiadors, la família de les Hawx atén tots els esquiadors, amb indiferència de la morfologia dels seus peus, oferint tres formes diferents per satisfer les demandes de tots els esquiadors: estreta, mitjana i ampla.

Per tant, tres són els tipus d’ajust que ofereix la família de botes Hawx, i per a cada un d’ells s’ha creat una bota específica: ajust estret, mitjà i ample. En el primer segment, el de l’ajust estret, 98mm, trobaríem a la Hawx Ultra, unes botes desenvolupades per a esquiadors amb els peus estrets, ideals per a qualsevol persona que busqui un ajust precís per a una transmissió directa de l’energia.

Posteriorment trobaríem la Hawx Prime, la bota d’ajust mitjà, 100 mm, amb una amplada de 100 mil·límetres. Aquestes botes de tall mitjà tenen un ajust més relaxat a través del taló i de la zona mitjana de el peu, sent ideals per a la majoria d’esquiadors.

I finalment estarien les Hawx d’ajust ample, les Hawx Magna, amb una amplada de 102mm. Unes botes ideals per a esquiadors amb peus amples i bessons més grans.

MEMORY FIT, AJUST memoritzat
Una gamma de botes destinades tant per al públic masculí com femení, que compleixen sobretot la seva comesa encertant amb la talla adequada de la bota i que eleven la seva confortabilitat amb el Memory Fit, el procés de termoformat d’Atomic que personalitza els tres elements de les botes d’esquí -carcasa, collaret i botí- en uns minuts. Disponible per a les botes Redster, Hawx i Backland d’Atomic, el Memory Fit consta de tres precisos passos que es realitzen a la botiga especialitzada: escalfament, memorització i refredament.

I després de menys de 15 minuts el client obté una bota que en el seu conjunt s’ajusta als seus peus com un mitjó, oferint un ajust anatòmic complet i permanent, que es tradueix en una major comoditat en els peus, el que és sinònim de major precisió , rendiment i gaudi sobre la neu.

Entra a l’univers d’Atomic aquí www.atomic.com/es-es