Les jaquetes de Haglöfs utilitzen un nou supermaterial per aconseguir un aïllament extraordinari. Es tracta del grafè, que transmet més ràpid la calor i el manté durant més temps Haglöfs sempre ha estat una marca de referència en sostenibilitat i innovació en el món de l’outdoor. Fa alguns anys, la marca sueca va desenvolupar un material 100% sintètic que va batejar com Mimic.

Aquest material sintètic aconsegueix mantenir l’aspecte i les propietats de l’plomissol, però amb un excel·lent rendiment en condicions humides, ja que és capaç de mantenir les seves propietats tot i la humitat.

Mimic Platinum escalfa significativament més ràpid gràcies a la seva excel·lent conductivitat i manté la calor durant períodes de temps més llargs

Ara el 2020, la marca sueca ha fet un pas més en innovació, integrant grafè a la seva tecnologia Mimic. Les notables propietats del grafè s’han discutit en revistes de tecnologia i publicacions de divulgació científica des de fa diversos anys, arribant fins i tot a aconseguir el premi Nobel el 2010. Ara, Haglöfs ha utilitzat aquest supermaterial per desenvolupar una nova tecnologia anomenada Mimic Platinum.

Després analitzar-lo al laboratori, Haglöfs ha conclòs que el Mimic Platinum escalfa significativament més ràpid gràcies a la seva excel·lent conductivitat i manté la calor durant períodes de temps més llargs. Per aquest motiu, la marca sueca ha integrat la tecnologia Mimic Platinum en diverses de les seves jaquetes de la gamma Mimic com les jaquetes Roc Mimic, Nordic Mimic i l’exclusiva V Sèries Mimic Hood. Aquesta última, s’ha combinat amb altres materials com el GORE-TEX Infinium ™ altament transpirable i un teixit de superfície 7D ultralleuger de Pertex®.

La unió d’aquests materials de gran qualitat juntament amb un tractament lliure de fluorocarbonos i l’excel·lent rendiment del Mimic Platinum, converteixen aquesta jaqueta en un aliat premium per a activitats d’alt rendiment. Una peça lleugera i amb un rendiment superior que et permetrà escalfar més ràpid i conservar la temperatura durant més temps en condicions adverses.