Grandvalira oferirà les millors condicions de les darreres temporades de cara al Pont de la Puríssima. Gràcies a la davallada de les temperatures en els darrers dies, lequip dexplotació ha pogut continuar treballant amb intensitat alhora que shan pogut activar els canons per a la neu de cultiu; això ha permès garantir unes condicions de neu magnífiques, assegurar els enllaços esquiables entre tots els sectors, ampliar el domini esquiable i preveure una alta ocupació durant els dies 6,7 i 8 de desembre.

Grandvalira ampliarà a 122 km el seu domini esquiable durant els dies de pont, amb uns gruixos que oscil·len entre els 15 i els 40 centímetres de neu pols, i posarà a disposició dels esquiadors un total de 68 pistes i 55 remuntadors.

 

Activitats daventura i en família

Grandvalira posarà a disposició del públic un extens catàleg dactivitats repartides per tot el domini esquiable. Al Mountain Park del sector Grau Roig soferireixen excursions amb raquetes de neu, construcció diglús, orientació, Arva, tir amb arc, múixing ( 2, 3 i 5 km) i motos de neu al cap del Port dEnvalira. A El Tarter, els clients de Grandvalira podran gaudir del múixing i Primera Neu i al Mon(t) Màgic Family Park de Canillo shabilitaran la tirolina i el tobogan alpí Magic Gliss. A Soldeu estan en marxa les activitats de Primera Neu, el recorregut amb Ratrac Groomers Ride i els vols panoràmics en helicòpter, al Pla d’Espiolets.

 

Nova pedagogia aplicada a lesquí amb el Kids Program

Lestació més gran del sud dEuropa incorpora aquesta temporada dhivern una nova pedagogia aplicada a lesquí coneguda com el Kids Program, que comprèn un programa amb diverses activitats dins dels circuits infantils Yôkai, Bababoom Circus i Mon(t) Magic. A més, el Kids Program ofereix classes dsnowboard a partir de 3 anys mitjançant el nou programa Burton Riglet.

 

Tota loferta gastronòmica al complet

Lestació obrirà el 100% dels establiments de restauració de cara al Pont de la Puríssima. Destaquen com a novetats entre tota la oferta gastronòmica el Wine & Meat Bar by Jean Leon, un restaurant bistronòmic al sector Soldeu amb productes de gama alta i un servei desenfadat, i el Burguer Brothers, que ofereix hamburgueses casolanes amb un ambient agradable i informal al sector Grau Roig.

Grandvalira ofereix una gran varietat de restaurants, amb una oferta gastronòmica adaptada a tots els paladars, des dels gourmets als incondicionals de la cuina tradicional. Entre daltres, al Pas de la Casa estaran oberts la Cala Bassa Costa Rodona i Coll Blanc KSB. Grau Roig tindrà a disposició dels esquiadors el Refugi del Llac Pessons, Vodka Bar, 3 Estanys, Brasseria Piolet i Llac de Cubil. A Soldeu hi hauran la Terrassa Veuve Clicquot i La Cabana. Al sector El Tarter es podrà gaudir de loferta gastronòmica de lArrosseria Pi de Migdia i Pi de Migdia Self, lAbarset, la Trattoria i lSnow Club El Tarter. Canillo tindrà obert el Roc de les Bruixes i Encamp, lAndburguer i el Restaurant de Solanelles.

 

Festa destrena de temporada de laprès-ski

LAprès Amélie obrirà el dijous dia 5 la temporada daprès-ski amb lactuació del DJ Ángel de Andrés. El dia 6 punxarà Marc Montalvo, el dia 7 hi haurà lactuació principal de Pablo Luque, a més de les dAngel de Andrés, Asun James con Borja Delanera i Kurt Heisz i el dia 8, per tancar les festes del Pont de la Puríssima, Albors.

El restaurant LAbarset celebrarà aquest divendres 6 de desembre la inauguració oficial del calendari de festes après-ski amb lactuació de Ley Dj; el dia 7 serà el torn de Ion Pananides i el 8, Alex Pott.

 

Sunset Park Peretol by Henry Harlaut obert

Per als amants del freestyle que volen allargar la jornada fins a la nit a Grandvalira, el Sunset Park Peretol by Henrik Harlaut -l’únic snowpark nocturn dels Pirineus- obre en horari normal a partir del divendres 6 de desembre, des de les 15h fins a les 21h. De la seva banda, el renovat SnowPark El Tarter obrirà la part alta d11h a 16h