L’evolució de la neu a Andorra arriba a Grandvalira que integra Ordino Arcalís a tots els seus productes comercials incloent el forfet de temporada . Ordino Arcalís presenta el seu propi abonament per als més incondicionals de l’estació 

Grandvalira i Ordino Arcalís treballen en els nous forfets de temporada de l’hivern 2019-2020. Després de l’èxit de la incorporació del suplement per a esquiar a Ordino Arcalís durant la temporada passada, Grandvalira canviarà el format d’aquest producte, incorporant Ordino Arcalís. D’aquesta manera, tots els clients que adquireixin l’abonament anual podran esquiar tant a Grandvalira com a Ordino Arcalís indistintament, amb el mateix suport. Això suposarà que un únic forfet donarà accés a 240 km de pistes, amb dues estacions diferents. Paral·lelament, Ordino Arcalís tindrà el seu propi forfet de temporada, amb una sèrie de beneficis que es detallaran durant els pròxims dies. 

Grandvalira continuarà oferint els tradicionals avantatges com els descomptes a l’escola, a restauració i a les activitats. Entre els beneficis d’aquest nou forfet de temporada que aplega les dues estacions, cal destacar la gratuïtat de diversos dies d’esquí a altres estacions de gran renom internacional, com per exemple cinc dies a Verbier 4 Vallées (Suïssa) o Kiroro (Japó), així com el lliure accés a les estacions franceses de Gavarnie i Hautacam. La llista d’avantatges s’anirà revelant abans de la posada a la venda d’aquest forfet.

Nou forfet de temporada per als clients incondicionals d’Ordino Arcalís

Amb la incorporació d’Ordino Arcalís al grup Grandvalira, surt a la venda el nou forfet de temporada d’Ordino Arcalís, un producte dirigit als fanàtics de l’estació, on la qualitat de la neu i els seus magnífics fora pistes s’han complementat en els últims anys amb una gran oferta en restauració i amb experiències úniques. Aquest forfet, a més de donar lliure accés a Ordino Arcalís, incorporarà la possibilitat de ser utilitzat alguns dies en Grandvalira (pendents de tancar l’oferta), i compartirà els beneficis com descomptes i la possibilitat d’esquiar a les citades estacions fora d’Andorra.

Aquest nou abonament també servirà per a l’estiu, i permetrà l’accés lliure al telecabina Tristaina així com al telecadira Creussans durant els mesos d’estiu (fins al 8 de setembre 2019), així com per a la temporada estival 2020.

Preus, categories i promocions del nou forfet d’Ordino Arcalís

Pel que fa als preus i les condicions, existeixen diferents categories i dates d’adquisició. Per una banda, hi haurà una tarifa per als residents al Principat, els quals gaudiran del mateix preu independentment de la parròquia de residència. Així mateix, n’hi haurà una específica per als residents a l’Alt Urgell, i també s’aplicarà un descompte especial als clients que acumulin la fidelitat de l’antic forfet de temporada Vallnord. 

Hi haurà un import promocional fins al 15 de setembre, una altra tarifa fins a la Fira d’Andorra la Vella, i passada aquesta data (28 d’octubre) l’import canviarà. 

Cal destacar que existeixen diferents categories segons l’edat: adults, infants (6-11 anys), júnior (12-17 anys), jubilats (65-69 anys); i que s’introdueix un paquet amb un import especial per a les famílies, les quals podran adquirir un passi d’infant o júnior, lligat a la compra d’un forfet de temporada d’adult, a un preu més reduït.

La temporada de neu a l’estació d’Ordino Arcalís s’iniciarà el cap de setmana del 16 de novembre, sempre que les condicions del terreny siguin les adients, i es preveu que es perllongui fins al 3 de maig del 2020. Si la meteorologia ho permet, es calcula que serà la temporada més llarga dels últims anys, ja que si es donen les circumstàncies, seran 169 jornades d’esquí. Cal recordar que Ordino Arcalís és l’estació andorrana que ha mantingut més dies d’esquí durant els últims anys, sent la primera a obrir i la darrera a tancar.

Més informació: www.vallnord.com/ordino-arcalis/ff-temporada-ordino-arcalis