Grandvalira i Ordino Arcalís demoren l’obertura les seves instal·lacions per a la pràctica de l’esquí fins a principis del mes de gener. Aquesta obertura, més tardana del previst, es deu a la situació sanitària i de limitació de la mobilitat que s’està vivint en diversos territoris d’Europa com ara França o Espanya, que aporten el gruix de visitants de les estacions. Com ha explicat el Molt Il·lustre Cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot, la decisió ha estat consensuada per les estacions de Ski Andorra i les autoritats, i obeeix al principi de bon veïnatge i la voluntat de ser lleials als països europeus que han decidit no obrir les estacions en el període nadalenc, principalment a França.

Totes les estacions d’Andorra coincidiran en la seva obertura al públic,  que serà a principis del mes de gener, una data que podria variar si les condicions sanitàries, de mobilitat i de neu així ho requereixen.

Estacions segures

El compromís d’oferir un producte de màxima qualitat de Grandvalira i Ordino Arcalís es manté inalterable tot i la situació actual, marcada per l’impacte de la Covid-19. En aquest sentit, per garantir el més alt nivell de qualitat sobre les mesures Covid-19 adoptades per les estacions, aquestes seran certificades per companyies del prestigi de Bureau Veritas i OCA Global.