La mítica pista Avet acollirà dues proves tècniques d’eslàlom gegant els dies 3 i 4 de febrer

El sector Soldeu de Grandvalira torna a la competició la temporada vinent amb la celebració d’una Copa d’Europa masculina d’esquí alpí. El mític escenari de l’Avet rebrà dues proves tècniques d’eslàlom gegant els dies 3 i 4 de febrer. El calendari del circuit continental de l’any que ve s’ha confirmat en el marc del Congrés que la Federació Internacional d’Esquí (FIS) ha acollit aquesta setmana a la localitat eslovena de Portoroz.

En representació del Comitè Organitzador de les Copes del Món i de la candidatura als Mundials Andorra 2029 així com de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) han assistit David Hidalgo, director general del projecte; Marc Mitjana i Irene Gómez de Secretaria General; Patrick Toussaint, vicepresident de la FAE i membre del Consell FIS; Carles Visa, gerent de la FAE; Toni Crespo, vocal de la FAE i DT. També com a representant de la candidatura s’ha desplaçat l’exesquiador campió de la Copa del Món i resident d’Andorra, Luc Alphand.

A menys d’un mes per l’elecció de la seu dels Mundials del 2029 (Reykjavík, 4 de juny), la delegació andorrana ha mantingut algunes trobades amb membres de la FIS per exposar i resoldre els darrers dubtes del dossier de la candidatura del Principat.