Després d’una dècada d’exitosa col·laboració conjunta entre Grandvalira i Land Rover Espanya, ambdues companyies han segellat aquest matí l’acord de renovació del patrocini fins al final de la temporada, el qual permetrà comptar amb el circuit de conducció sobre neu permanent. La signatura s’ha realitzat en un acte celebrat al Pla d’Espiolets del sector Soldeu de Grandvalira i al qual han assistit el director general de Grandvalira – Ensisa, David Hidalgo, i el director de màrqueting de Jaguar Land Rover Iberia, Oscar Oñate, i és un pas previ a la voluntat per part de les dues companyies de treballar en un contracte a llarg termini, amb més accions de Land Rover a Grandvalira que permetin desestacionalitzar les col·laboracions. D’aquesta manera, es vol començar una nova etapa per tal de mantenir l’èxit de les accions dutes a terme fins ara.

La renovació del present acord suposa la consolidació d’una de les apostes de Grandvalira d’ampliar l’oferta d’activitats i experiències premium de l’estació més enllà de l’esquí. L’activitat està oberta a tots els públics oferint l’opció de realitzar només el curs de formació, tot i que es manté l’oferta per a combinar-lo amb una estada d’una o dues nits a l’Sport Hotel Hermitage & Spa i sopar a L’Abarset, cridat a ser l’après-ski de referència a Europa, per arrodonir l’experiència. Les reserves es poden fer a través del web https://landroverbajocero.es.

El producte s’ha consolidat d’una manera important i els clients que ho coneixen ho demanen sempre, i els que no ho coneixen s’interessen molt

Aquesta temporada, el Land Rover Circuit iniciarà els cursos el proper 21 de gener i restarà obert tots els divendres i caps de setmana fins al 20 de març.  Enguany, els qui contractin el curs podran estrenar el nou model Land Rover Defender, el tot terreny 4×4 de la marca més capaç en qualsevol tipus de superfície, i posar-lo a prova en les situacions més extremes de neu i gel en el circuit ubicat a 2.250m d’altitud i amb totes les condicions de seguretat. L’oportunitat és, sens dubte, una experiència formativa plena d’adrenalina i dissenyada per gaudir de l’entorn natural de Grandvalira.

Durant la signatura de l’acord, David Hidalgo, director general de Grandvalira Ensisa ha posat en valor que “el producte s’ha consolidat d’una manera important i els clients que ho coneixen ho demanen sempre, i els que no ho coneixen s’interessen molt. A nosaltres ens permet oferir experiències diferents, i el client se’n va amb un record difícil de trobar a qualsevol altre lloc”.

Per a una marca de vehicles tot terreny com Land Rover no hi ha millor lloc que Grandvalira per a gaudir de tot el que els nostres vehicles poden fer en tot tipus de superfícies

Per la seva banda, Óscar Oñate, director de màrqueting de Jaguar Land Rover Iberia, ha destacat que “per a una marca de vehicles tot terreny com Land Rover no hi ha millor lloc que Grandvalira per a gaudir de tot el que els nostres vehicles poden fer en tot tipus de superfícies”. I ha afegit que amb aquests cursos “la seguretat i la diversió estan garantides pel nostre equip d’instructors certificats, així com el descans i l’esport per a aquells que escullin les opcions amb allotjament”. Per últim, sobre el benefici que ha suposat per a Land Rover l’acord amb Grandvalira aquesta darrera dècada, confirma que “amb les proves de Defender, i després d’aquests 10 anys, tota la gama de Land Rover haurà demostrat les seves credencials de conducció en neu en condicions extremes”.