Goldbergh presenta la seva nova col·lecció inspirada en el glamur i la moda alpina canadenca. La marca de roba d´esquí ha creat Snow Couture inspirant-se en el resort canadenc de Whistler, destacat per l´àmplia gamma d´esports i la impressionant bellesa natural que l´envolta. La marca en què confien influencers com María Pombo, Paula Echevarría, Maria Fernández Rubíes, Marta Lozano o Teresa Andrés Gonzalvo, eleva la moda al món de l’esquí una altra temporada més en una col·lecció plena de tendències, high fashion i moda

FUNKY OUTDOORS

La nova col·lecció de tardor troba la seva gènesi en una emocionant excursió pels llegendaris boscos de Whistler. Envoltats de cascades congelades i vida silvestre, Goldbergh ha capturat l’essència de la natura a cada peça.

Aquesta temporada, el lema de la marca és: Go big or go home. Les peces altament sobredimensionades amb detalls sorprenents garanteixen un èxit en qualsevol excursió. Goldbergh aposta per una paleta de colors inspirada en el senderisme, colors brillants i cridaners combinats amb tons marrons neutres.

ICE ICE BABY

L’hoquei sobre gel és un esport profundament arrelat a l’herència canadenca i serveix com a font d’inspiració en aquesta nova col·lecció.

Els icònics colors i siluetes de l’hoquei sobre gel, des dels vestits sobredimensionats fins als lemes audaços, els nombres prominents i els noms a les samarretes, es fusionen amb influències preses de les desfilades de moda d’alta costura.

COTTON CANDY

La càpsula Cotton Candy de Goldbergh transporta un món de dolçor. Inspirada en el color i la forma del conegut cotó sucre, aquesta càpsula es distingeix per les formes rodones i voluminoses.

Detalls com vidres de sucre, estampats d’estrelles i gemmes adornen i complementen aquest concepte.

DOUBLE DIAMOND

Goldbergh renova la seva clàssica estètica en blanc i negre per a la nova col·lecció. La marca presenta una reinterpretació fresca, amb formes i volums renovats, elaborats amb materials de luxe i contrastos cridaners. Aquesta col·lecció pren la seva inspiració dels desafiadors pendents de Blackcomb Mountain a Whistler, llar de les llegendàries pistes negres Double Diamond.

Un cartell en aquestes pistes diu: “Mantén el control!”. Amb aquests dissenys, el control amb estil i confiança està assegurat a cada moment.

OUR GAME OUR GOLD

Els distintius tons daurats que caracteritzen Goldbergh es fonen de manera harmoniosa amb els matisos marrons i daurats que transporten a les majestuoses Rocky Mountains de Canadà al capvespre.

Això es tradueix en una paleta de colors marrons, moca, xampany i tons daurats que aporten a la col·lecció un luxe excepcional i una sofisticació distintiva, marcant un nou estàndard d’elegància per a les amants de la muntanya i la moda.