Les influencers Marta Lozano, Teresa Andrés Gonzalvo i Mariona Autran han mostrat la setmana passada els looks de la marca a les seves xarxes socials mentre gaudien d’uns dies d’esquí i neu a l’exclusiva estació de Saint Moritz als Alps.

La marca de roba d’esquí de luxe Goldbergh inspira la seva col·lecció al glamour i la moda alpina dels Alps. La marca ha creat la col·lecció Glacier Express inspirant-se al tren que uneix dues de les estacions d’esquí més exclusives d’Europa, de Zermatt a St. Moritz. Una gran font d’inspiració per a l’equip de Goldbergh que ha donat vida a una col·lecció completa plena de tendències, luxe i moda.

Per presentar la seva col·lecció Goldbergh ha convidat les influencers espanyoles Marta Lozano, Teresa Andrés Gonzalvo i Mariona Autran a esquiar l’exclusiva estació de Saint Moritz als Alps. Les influencers han mostrat els looks de la col·lecció a les xarxes socials i al compte de la marca mentre gaudien d’unes jornades d’esquí en una de les estacions més exclusives d’Europa.

Goldbergh aposta pel color a les pistes

El conjunt Rose de Goldbergh és una autèntica festa amb tons rosats i vermells. L’espectacular jaqueta Alpenrose compta amb un folre reciclat amb acabat antiolor, diverses butxaques interiors i plomissol certificat de primera qualitat. Combinat amb els afavoridors pantalons Rosenhorn de Goldbergh seràs el centre de totes les mirades.

L’elegància de “All white”

Goldbergh també aposta per una exclusiva col·lecció de peces monocolor que uneixen elegància i sofisticació. D’una banda, la jaqueta Hida, tot un èxit de vendes de la marca, disponible amb dos cinturons intercanviables i una caputxa desmuntable que s’adapta a qualsevol look i els pantalons d’esquí favorits de les esquiadores per la comoditat i l’elegància, el model Pippa en blanc.

Versatilitat i sostenibilitat

Goldbergh utilitza una selecció de materials ecològics per a diverses jaquetes i peces tèrmiques interiors. De fet, la majoria d’aquestes peces es fabriquen amb teixits reciclats. A més, la col·lecció aposta més que mai per la versatilitat amb jaquetes que es poden utilitzar durant tot l’hivern, ja sigui per anar a esquiar o per anar per la ciutat i gaudir d’un fantàstic aprés-ski.

Estampats divertits

Goldbergh també ha llançat una col·lecció de peces estampades que són l’opció ideal per a les esquiadores més atrevides. El conjunt de jaqueta i pantalons està disponible en diversos colors ideal per a un total look neu que no passarà desapercebut.