A Fischer, RC4 representa màxim rendiment i disseny al més alt nivell. Per a la temporada 23/24, llencen una col·lecció completament nova de botes Race / Performance sota la designació RC4.

Una bota Racing d’altes prestacions per a tothom!⁠ Però què fa que aquestes botes siguin tan especials?

La col·lecció de botes RC4 ofereix control i transferència de potència durant tot el dia, per a esquiadors ambiciosos que busquen assolir el següent nivell. Les botes d’esquí RC4 estan disponibles en tres amplades de forma diferents que s’han perfeccionat a partir de les dades que aporta el FISCHER Scan-Fit® després de centenars de milers d’escaneigs de peus per permetre que cada esquiador trobi la seva bota perfecta.

Les característiques innovadores de rendiment que aporten les RC4 inclouen BOA® Fit System, botí ZipFit®, canya CARBONFUSED, Adjustable Forward Lean i Floating Entry. Les reconegudes carcasses VACUUM també són increïblement personalitzables i us permeten trobar l’ajust perfecte individualitzat per a cada forma de peu. Si vols millorar el teu nivell d’esquí, reserva les noves RC4.

Nou: sistema BOA® H+i1

Desenvolupat durant les tres darreres temporades, integrem el revolucionari sistema BOA® H+i1 a les nostres botes d’alt rendiment RC4 MV. Els comentaris que rebem dels nostres test partners van ser aclaparadorament positius. El Dial System envolta el peu a la perfecció, ajustant-se fàcilment de forma mil·limètrica a la teva forma i proporcionant una subjecció increïblement segura i còmoda durant tot el dia.

Aquesta és l’única bota veritablement enfocada a l’alt rendiment de la nova família de botes equipades amb BOA i disponible per a la temporada 23/24, la BOA® H+i1 està integrada als nostres models RC4 Pro MV, RC4 130 MV, RC4 120 MV i RC4 105 MV.

Així que no perdis l’oportunitat; prova una de les nostres botes amb el sistema BOA® H+i1 i comprova-ho per tu mateix.