Rotund èxit a la 16a edició del circuit Audi quattro Cup U12/U10 en què Audi i la RFEDI segueixen apostant pel futur de l’esquí alpí al nostre país destacant el talent dels joves esquiadors espanyols

La 16a edició de la competició d’esquí base Audi quattro Cup d’esquí alpí ha arribat al final. I ho ha fet en una temporada plena dels grans moments que han ofert els millors esportistes U10 i U12 a nivell nacional, on els treballadors de les estacions i els tècnics han jugat un paper d’extrema importància pel gran esforç realitzat. A la peculiar temporada marcada per molts canvis, finalment als mesos de febrer, març i abril es van poder dur a terme un total de quatre proves a les estacions de Baqueira Beret, La Molina, Leitariegos i Candanchú.

La competició inicial prevista a Alt Campoo va ser traslladada a Leitariegos, i amb això, es van poder dur a terme les 4 competicions programades finalitzant a Candanchú, ja que les previstes finalment a Cerler i Sierra Nevada, també van ser cancel·lades. Aquestes proves, organitzades per les federacions autonòmiques i amb el suport d’Audi España i la RFEDI, van reunir un total de més de 700 participants de les categories U10 i U12, que van demostrar el talent i la passió per aquest esport. En aquesta edició, la competició de casa d’Audi a la neu situada a Baqueira Beret, va destacar pels 264 participants. El Village va ser una gran atracció per a tots els assistents, que van poder gaudir de divertides activitats per a totes les edats.

+ GALERIA DE FOTOS – RECULL IMATGES 16A EDICIÓ AUDI QUATTRO CUP U12/U10 2024

Més de 3000 persones van participar a les diferents estacions, sent els Simuladors i la Zona Kids les més populars. Sens dubte, la temporada d´Audi quattro Cup 2024 ha estat un èxit en tots els sentits gràcies a l´esforç i el treball dels organitzadors, els patrocinadors i, sobretot, dels esquiadors i les seves famílies. La competició ha demostrat una vegada més la vitalitat i el futur prometedor de l’esquí alpí a Espanya i ha posat de manifest la importància de continuar donant suport i fomentant aquest esport entre els més joves.

Aquest circuit és el més important per a la nostra federació, ja que a les edats d’aquesta categoria U12/10 és quan es genera més passió per aquest esport

Juli Sala, responsable del desenvolupament esportiu i esdeveniments de la RFEDI: “Aquest circuit és el més important per a la nostra federació, ja que a les edats d’aquesta categoria U12/10 és quan es genera més passió per aquest esport, garantint així una vinculació als clubs durant almenys 10 anys de carrera esportiva dels esportistes. Per això és important generar un esdeveniment d’aquesta excel·lència esportiva i lúdica. Aquests esdeveniments no serien possibles sense estar recolzats per una gran marca com Audi, que aposten per l’esquí alpí des de la mateixa Copa del Món fins a aquest circuit de base. També vull destacar la feina dels clubs organitzadors, les forces armades i les estacions, que fan possible que aquestes competicions s’hagin convertit en el màxim referent de l’esquí alpí nacional”.

CALENDARI CIRCUIT AUDI QUATTRO CUP U12/U10 2024 (FINALITZAT)

27 gener a Alt Campoo (Ajornada a Leitariegos)

10 febrer a Baqueira Beret

17 febrer a La Molina

16 març a Leitariegos

23 març a Candanchú

26 març a Cerler (Cancellada)

5 abril a Sierra Nevada (Cancellada)

Més informació:

www.rfedi.es

https://www.audi.es/es/web/es/actualidad/audi-quattro-cup.html