En  el marc de l’agenda estratègica 10/30 d’FGC, coincidint amb l’any de la commemoració del 40è aniversari, FGC ha fet evolucionar el logotip. És per això que a partir d’avui, la imatge amb què identifiquem FGC passarà a ser de color verd i a tenir formes més arrodonides. Aquesta evolució va en paral·lel als valors centrals de l’empresa: lluita contra el canvi climàtic i millora de la qualitat de l’aire, tecnificació i pas d’empresa ferroviària a empresa servidora de mobilitat.

La tonalitat, color verd clar, simbolitza els nous valors que guien l’empresa i que, lluny d’oblidar els valors que ens han acompanyat fins ara, se sumen a la llista d’objectius que FGC té a la seva agenda. El verd simbolitza la sostenibilitat, el medi ambient, l’energia verda i un estil de vida saludable, però també la tecnologia i l’experiència. També incorporarà puntualment elements de color blau.

D’altra banda, el nou logotip anirà arrodonint progressivament les seves formes. Així, la característica figura d’enllaç ferroviari suavitzarà els seus contorns per simbolitzar el pas d’empresa ferroviària a servidora de mobilitat. També les corbes identifiquen la part empresarial més turística i de muntanya.

 

www.fgc.cat