Diferents espectacles i activacions per a tots els públics han animat durant quatre dies el sector Grau Roig pels quals han passat més de 6.000 visitants diaris. L’Snowrow ha portat a l’escenari del festival un cartell de luxe amb noms com Marco Carola, Adam Beyer i Ilario Alicante entre els més de 40 DJ internacionals, talents emergents i artistes locals. L’aliança entre la prestigiosa marca creadora de festivals immersius elrow i Grandvalira ha portat a Andorra per segon any consecutiu el festival Snowrow, que ha conclòs avui després de quatre dies de música i activitats i que, un any més, ha estat tot un èxit

Més de 6.000 assistents diaris han passat per la gran carpa central d’elrow durant el Festival de Tarda, un escenari reservat als majors d’edat i que ha fet vibrar el sòl andorrà amb DJ de luxe i talents emergents, mentre que moltes famílies han gaudit també del Festival de Dia amb escenaris i activacions repartides pels sectors de Pas de la Casa i Grau Roig amb molta música, activitats de neu, competicions i jocs per a totes les edats. La particularitat de l’Snowrow és precisament aquesta diversificació d’espectacles, una característica de la qual el fundador d’elrow, Juan Arnau, es mostra molt orgullós: “Ens agrada fer un producte diferent, un producte de dia on hi ha famílies i nens amb tot tipus d’activitats, i la veritat que veure com tothom gaudeix, esquia durant el dia i balla a la tarda, ens encanta. Tenir un producte així a elrow a nivell mundial és un gran èxit per la marca”.

A nivell d’organització, el muntatge del festival ha estat tot un esdeveniment, per al qual s’han necessitat 55 tràilers, 250 operaris i 250 treballadors més durant el festival, entre ells 150 animadors que són gran part de l’esperit elrow. En aquest sentit, Juan Arnau ha volgut donar les gràcies a tots els implicats en l’organització d’aquest gran esdeveniment i ha expressat que “estem molt contents d’estar a Andorra amb aquesta segona edició del festival elrow a la neu, únic al món, i estem molt agraïts a Grandvalira, a la família Viladomat i a tots els estaments públics que ens donen suport com Protecció Civil, la Policia i altres.”

Grandvalira tanca amb l’Snowrow la temporada 2023-2024, unes jornades en què els esquiadors han pogut gaudir d’unes bones condicions de neu gràcies a les intenses nevades de la setmana passada

Grandvalira tanca amb l’Snowrow la temporada 2023-2024, unes jornades en què els esquiadors han pogut gaudir d’unes bones condicions de neu gràcies a les intenses nevades de la setmana passada. Per al director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno “ha estat la cirereta del pastís, la veritat és que hem acabat la temporada amb unes condicions de neu molt bones, la gent ha pogut gaudir fins al darrer moment, ha fet un temps fantàstic, i a sobre amb aquest entorn del festival elrow, amb un munt d’assistents i gent que s’ho ha passat fenomenal, a més amb l’avantatge que hi ha els dos públics: per una banda les famílies i de l’altra l’ambient musical amb gent més jove”.

Un cartell de luxe amb més de 40 DJ de renom internacional

El Festival de Tarda, el plat fort de l’Snowrow, ha comptat amb les actuacions de DJ de gran reconeixement internacional de la talla del reconegut DJ i productor napolità, Marco Carola, el suec Adam Beyer, capità del prestigiós segell Drumcode, i el DJ i productor de Livorno, Ilario Alicante, que han encapçalat un cartell amb més de 40 artistes convidats de renom mundial i talent emergent com Andrea Oliva, Arielle Free, Bastian Bux, Daniel Orpi, De La Swing, George Privatti, Guti (Live), Kesia, Latmun, Marc Maya, Mau P, Melanie Ribbe, N!do, Nic Fanciulli, Olive F, Rendher b2b Ale de Tuglie i Toni Varga. També hi estarà representat el talent local amb els artistes Angel de Andrés, Burana, Casi Álvarez, Edu_Art, Laeet, Meiken, Noe Osses, Nyl_on, Patricia Mantovani, Santa Creu, Santi Nocquet, Slidewayz Soundsystem (Ru Ondo & Wild Value) i Vittosky. Entre tots han ofert una àmplia varietat musical, des del techno més vibrant fins al house i el disco més captivador, que ha fet vibrar la catedral rosa mítica dels festivals elrow.

Les jornades del festival han comptat amb fins a 8 escenaris repartits pels sectors de Pas de la Casa i Grau Roig on ha sonat la música sense parar durant tot el dia i on s’ha pogut gaudir de Secret Parties i festes après-ski, amb els restaurants El Refugi del Llac dels Pessons, La Coma 3 i la zona de Coll Blanc a 2.500 m d’altitud com a punts calents. Pel que fa al vessant familiar, el Family Dome i el Kids Garden han centralitzat les activitats per a tots els públics amb màquines i atraccions plenes de fantasia, bombolles i llums, un iglú gegant, espectacles teatrals, manualitats i gimcanes.

Els més atrevits han pogut participar als Rowlympics Games, unes carreres de descens amb artefactes de construcció casolana on també s’ha premiat la millor disfressa o a la Slidewayz pool party, una festa molt divertida que ha tancat el festival convidant a creuar la piscina amb esquís o taula de surf. Un bon final de festival i de temporada.