El Trofeu Candanchú Esquí Club ha estat el penúltim a acollir la 16a edició d’Audi quattro Cup. Un esdeveniment coordinat pel Candanchú Esquí Club, la Federació Aragonesa dʼEsports dʼHivern (FADI) i la Reial Federació Espanyola Esports dʼHivern (RFEDI)

El Trofeu Candanchú Esquí Club ha acollit la cinquena prova del circuit Audi quattro Cup d’esquí alpí U12/10, que s’ha disputat en modalitat de gegant, consolidant-se com la penúltima parada d’aquesta competició que ja és a la recta final.

La carrera, coorganitzada pel Candanchú Esquí Club, la Federació Aragonesa d’Esports d’Hivern (FADI), i la Reial Federació Espanyola Esports d’Hivern (RFEDI), ha comptat amb la participació de més de 200 esquiadors d’entre 8 i 12 anys diferents clubs, entre els quals hi ha la futura generació de professionals espanyols.

La competició va comptar amb la participació de més de 200 esquiadors d’entre 8 i 12 anys diferents clubs

Durant tota la jornada, s’han viscut grans moments plens d’emoció entre els esquiadors de primer nivell. Durant i després de les curses, familiars, amics i participants han pogut gaudir de diferents activacions al Village a peu de pista: des d’un simulador de conducció de realitat virtual fins a un Scalextric amb cotxes d’Audi, una carpa de venda de marxandatge RFEDI o un estand de life hacks amb productes reciclats. Totes elles pensades al voltant dels valors fonamentals d’Audi: sostenibilitat, tecnologia i digitalització.

+ GALERIA DE FOTOS – LES MILLORS FOTOS DE L’AUDI QUATTRO CUP DE CANDANCHÚ

El Village, a més, ha esdevingut l’escenari de l’entrega de premis un cop acabada la competició. Representants del Candanchú Esquí Club, de la RFEDI, i de l’Audi Center Saragossa, han fet el lliurament de les medalles als esquiadors i esquiadores U12/10 més ben classificats a les seves respectives categories.

A més, els més adults han pogut posar a prova les seves habilitats al volant de la gamma 100% elèctrica d’Audi, amb l’Audi Q8 e-tron com a màxim exponent de l’electrificació i la polivalència de la marca per a les condicions més exigents.

Resultats oficials del Trofeu Candanchú Esquí Club – Audi quattro Cup 2024

La guanyadora a la categoria U10 femení d’aquest circuit Audi quattro Cup 2024 ha estat Izarbe López dels Mozos del club KOMBI amb un temps de 49.58. En segona posició, Begoña Hadad del CEC amb una marca de 50.30, i en tercera, Mencía Asensio del MONAC amb un temps de 51.22.

A U10 masculí, el vencedor ha estat Joanes Flores amb una marca de 47.82º122. En segona posició, Erik Terrén del CEC amb una marca de 48.30 i ha tancat el podi Jaime Zapatero del Club d’Esquí de Formigal amb una marca de 48.46.

A la categoria U12 femení, el millor temps de la cursa ho ha aconseguit Blanca Gómez del TECALP amb una marca d’1:27.40 en el total de les dues mànegues, seguit de Wanda Galera del KOMBI amb una marca total de 1:28.71 i Valeria Díez del MITIC, amb una marca de 1.29.79.

A U12 masculí, ha resultat vencedor Tirso Valdés del KOMBI amb una marca de 1:29.93 a les dues mànegues i l’han seguit Telmo Antúnez, amb una marca de 1:32.51 i Juan Ignacio Mostaza amb un total de 1:33.70, tots dos del Club d´Esquí Cerler.