El compte enrere ha començat! S’acosta una nova temporada i Rossignol presenta aquesta pel·lícula que porta tots els espectadors a endinsar-se en un viatge cap a la temporada d’hivern, capturant la impaciència dels més entusiastes quan comencen a caure els primers flocs de neu.

Rodat a set països amb diverses disciplines, nivells i edats, però sempre amb un amor compartit per les muntanyes i els esports de neu. Aquesta pel·lícula, una bestreta de l’hivern i una veritable oda a la diversitat de la comunitat mundial de l’esquí, reflecteix la sensació d’eufòria creixent que se sent a tot el planeta i que culmina amb l’emoció del primer descens de la temporada.

La crida universal de les muntanyes
Els remuntadors tornen a funcionar. Comença un any nou per als clubs d’esquí. Et poses en marxa, amb amics, amb bici, amb tren, però el destí és el mateix: la muntanya. Mentre un telecadira comença a girar a Grècia, al Japó observen amb atenció els primers flocs de neu, mentre que al Canadà una família es posa el vestit d’esquí. Un sentiment compartit d’expectació s’estén per tots els racons del planeta: la mirada és fixa als cims de les muntanyes i els caps plens de records de neu fresca. Anticipant i imaginant, joves i grans es concentren a l’inici de la temporada. Cadascú al punt de partida, des d’esquiadors amateurs fins a campions experimentats.

En cada viatge i en cada paisatge, la bellesa de les muntanyes i la diversitat del món hi són per ser celebrades. Cada regió té una identitat única, caràcter propi, però tots els aficionats als esports de neu parlen el mateix idioma. Un llenguatge universal, com els somriures que il·luminen les cares i les riallades que ressonen a l’uníson quan arriba el moment de tornar a trepitjar la pista. A cada muntanya, a cada rostre, l’hivern porta expressions de pura alegria.

“Durant 116 anys, Rossignol ha estat el company dels amants dels esports de neu. I avui més que mai celebrem el poder que té l’esport per unir les persones. La passió compartida per les muntanyes uneix les nostres comunitats, mentre que cada temporada de tardor ens uneix emocionalment amb la creixent expectació per les primeres baixades de l’any. Tots nosaltres, experimentem simultàniament el mateix sentiment, independentment de la nostra procedència, idioma i cultura. Les muntanyes són polifacètiques, múltiples, però també universals. crear oportunitats perquè més gent descobreixi i tingui cura d’aquests entorns i formi part d’aquesta comunitat.” Gabriel Authier, CMO del Grup Rossignol.

Dirigida per la companyia El Flamingo, aquesta pel·lícula va cobrant un ritme familiar per a tots nosaltres. A mesura que s’acosta la primera baixada de l’hivern, aquesta pel·lícula és una invitació a llançar-nos, tots junts, a la temporada que ve: “¡Anem a esquiar!”.

ROSSIGNOL, LA REFERÈNCIA MUNDIAL EN ESPORTS D’HIVERN.

Rossignol té les seves arrels als Alps, i el seu ADN està intrínsecament lligat a més d’un segle d’història ia la creació el 1907 dels primers esquís de fusta pel fuster Abel Rossignol al seu taller de Voiron a Isère. 116 anys d’experiència, productes emblemàtics, victòries esportives i col·laboració amb els campions més grans: una font constant d’innovació i excel·lència tècnica. Aquesta longevitat converteix Rossignol en la marca de referència dels esports d’hivern a tot el món. La marca encarna tota la imaginació i l’inspirador estil de vida de la muntanya i la cultura alpina. Una icona per a generacions d’entusiastes dels esports de neu, i una herència que ara s’estén a totes les temporades, per a tots els esports de muntanya, a través de les gammes d’esquí, surf de neu i bicicleta de muntanya, i les col·leccions de roba i calçat.