Protest, la coneguda marca de roba d’esquí, presenta la seva última col·lecció que fusiona moda i funcionalitat, oferint una gamma completa per a dones, homes i nens.

Aquesta temporada, les nostres peces són ideals tant per a la vida a la ciutat com per gaudir a les muntanyes incloent conjunts tècnics dissenyats específicament per a esquí i surf de neu. La col·lecció inclou peces càlides i resistents a l’aigua i es distingeix pels seus colors i estampats cridaners perfectes per destacar a les pistes.

El que ens distingeix com a marca és el nostre enfocament a la funcionalitat, incorporant materials sostenibles en diverses peces d’aquesta col·lecció. Un nombre significatiu de peces de roba s’han confeccionat utilitzant materials respectuosos amb el medi ambient. A més de peces d’alt rendiment, la col·lecció ofereix opcions més versàtils com folres polars, armilles i suèters per mantenir-te abrigat tant en els vestits de cap de setmana com en les aventures d’esquí.

La col·lecció de dona fusiona l’energia dels anys 60 amb la inspiració de Pachamama. Els dissenys retro, flors cridaneres i estampats tie-dye evoquen la llibertat de la dècada dels 60, mentre que els tons càlids de la terra, matisos blaus i símbols indígenes rendeixen homenatge a Pachamama, la Mare Terra sagrada i vital de les cultures andines.

La col·lecció d’home de Protest s’inspira en els anys 90 i l’arquitectura, combinant característiques tècniques per a tots els nivells d’esquí i surf de neu. Els anys 90 aporten línies netes, patrons geomètrics i colors cridaners, mentre que la influència arquitectònica es reflecteix en dissenys estructurats i detalls minimalistes.

La nova col·lecció destaca per la seva fusió de disseny elegant amb una sòlida experiència tècnica, adreçada a esquiadors i surfistes de neu de tots els nivells. Les peces tècniques inclouen detalls com portapasses, polaines de neu, costures segellades, cremalleres de ventilació i preselles de Lycra per als polzes. La impermeabilització és fonamental, amb una resistència a l’aigua de 10,000 (10K) o 20,000 (20K) a les peces d’esquí i surf de neu.

Entre les novetats destacades, incloem un peto confeccionat a partir de polièster reciclat i una resistència a l’aigua de 10K per mantenir-te sec i còmode. El seu disseny, que inclou una cremallera frontal, butxaques funcionals, punys als turmells i un ajustament perfecte, garanteix la màxima comoditat. La col·lecció també presenta el jackorak, una innovadora combinació de jaqueta i anorac amb dues cremalleres (1/4 de longitud i completa), que permet regular la temperatura del teu cos. A més, hem creat una col·lecció versàtil amb folres polars i suèters per mantenir-te càlid i còmode, adequats tant per a les pistes com per a activitats de cap de setmana o com a capa intermèdia a l’esquí.

A cada nova col·lecció, Protest es compromet amb la producció responsable i materials d’alta qualitat. La línia PVRE Green és un exemple d’aquest enfocament, destacada pel seu ús de polièster reciclat, un teixit perfecte per a peces exteriors a causa de la seva flexibilitat i durabilitat. A més, per garantir la resistència a l’aigua a les jaquetes i els pantalons d’esquí/surf de neu, optem per solucions ecològiques en lloc de PFCs.

Arriba la temporada de diversió a la neu!
Protest Sportswear presenta la seva nova col·lecció per a nens, una fusió cridanera dels vibrants anys 60 i la inspiració de Pachamama. La col·lecció ofereix peces funcionals i versàtils tant per a nens com per a nenes, adequades per a aventures a la neu o l’ús escolar. Els vestits d’esquí i surf de neu inclouen característiques tècniques, com costures segellades i resistència a l’aigua de fins a 10,000 mm. Protest prioritza solucions ecològiques en lloc de PFC per a la impermeabilització. A més, s’han afegit les elegants salopettes amb ajustament relaxat i detalls pràctics.