Piau-Engaly, al Sobrarbe entre els Pirineus francesos i aragonesos, es troba en un entorn excepcional envoltat per pics que sobrepassen els 3000 metres, podent descobrir el majestuós Vall de Badet i evadir-se en la Reserva Natural del Néouvielle. En aquest marc únic per a esquiar, amb neu natural de qualitat i per a tots els nivells, aquesta temporada l’estació ofereix moltes possibilitats per a esquiar i poder-s’hi quedar, amb una oferta d’allotjament novedosa i per a tots.

A més, és una estació “peatonal”, on el cotxe s’aparca el dia d’arribada a un dels pàrquings gratuïts i te n’oblides, podent anar i tornar de l’allotjament i els serveis esquiant, o amb el servei de llançadores, també gratuït.

Perquè sigui possible i puguis gaudir al màxim oblidant-te de tot el que no sigui esquiar i gaudir de la muntanya, aquesta temporada ha incrementat la seva oferta d’allotjament i de restauració amb dues novetats que permeten satisfer encara més les necessitats dels visitants i esquiadors.

Aquestes noves ofertes són part del projecte de requalificació de l’estació anomenat “NATURA PIAU”: Un projecte 100% natural que pretén transformar Piau en un centre turístic totalment de vianants i crear una destinació de descobriment de la naturalesa i benestar durant les quatre estacions de l’any.

Per descomptat, hi trobaràs els totes les possibilitats i espais redefinits per a gaudir de la natura, amb noves àrees al seu domini esquiable, de les quals destaquen 3 espais Freeride, les seves àrees lúdiques per a tots els membres de la família i el seu centre balneo al cor de les pistes.

(MIRA TOTES LES IMATGES DEL PROJECTE EN AQUESTA GALERIA)

 

L’Ecrin du Badet

Aquesta temporada Piau ha inaugurat la nova Residència de Turisme 4* “L’Ecrin de Badet” a peu de pistes, que forma part del seu projecte per a amplicar l’oferta d’allotjament a la mateixa estació. Aquesta, es composa de 30 apartaments de 45 a 100 metres quadrats amb vistes a la muntanya circumdant i amb capacitat per a 180 persones.

La nova Residència s’integra a la requalificació de l’estació “Natura Piau”, que desenvolupa el prestigiós estudi d’arquitectura de Jean-Michel Wilmotte.

 

Skylodge by N’PY

Si vols esquiar i no haver-te de preocupar per res més, allotjant-te a la mateixa estació, hi ha ofertes per a totes les possibilitats. També forma part d’aquest projecte l’Skylodge by N’PY, el primer Hostel dels Pirineus francesos i que ja es va posar en funcionament a finals de la temporada anterior.

L’alberg juvenil, de “segona generació”, es troba a peu de pistes amb uns preus realment asequibles. Es dirigeix a diferents tipus de clientela, de la família al grup d’amics o de companys passant per les parelles i proposa diversos tipus d’allotjaments adaptats a la demanda.

Amb els seus 290 llits disponibles segons paquets que s’ajusten, ofereix la possibilitat de passar la nit a dormitoris de 8 o 10 persones, en habitació doble o també en cabina simple, de dues o quatre persones.

És l’aliança de comoditat, modernitat, disseny, convivència, qualitat dels serveis i d’una política de preus assequibles, constituint una solució alternativa d’allotjament de muntanya innovadora, per a una clientela cada vegada més àvida de novetats, i també per democratitzar l’esquí perquè sigui molt accessible.

És realment una bona oferta d’allotjament per les vacances d’esquí.

A més l’Skylodge ofereix un conjunt d’innovacions tecnològiques:

– El self check-in: un caixer automàtic de 24 hores que permet fer el registre de forma ràpida i senzilla;

– La compra i retirada del passi d’esquí in situ;

– Reserva de l’equip per Internet i que es pot recollir in situ davant un professional

L’Skylodge practica el “cashless” que és una targeta amb circuit integral que permet registrar-se, accedir a les habitacions i als serveis (sauna, guardadesquís) i i pagar-los més tard (begudes, menjars, tapes …). El client pot consultar en temps real l’estat del seu consum des del seu mòbil.

 

Pyrène by Callizo

Al centre comercial de l’estació va obrir un nou restaurant de cuina refinada que es diu El Callizo i és el segon que obren els xefs espanyols Josetxo Souto i Ramon Aso. Tots dos parlen de cuina de muntanya “tecnoemocional”, cuina actual, evolutiva i reflexiva. És una cuina de fusió pirinenca que estan desenvolupant els xefs del Callizo, entre Ainsa i Piau.

El restaurant ofereix, divendres a la nit, el menú de degustació, un veritable viatge gastronòmic sense fronteres a través dels Pirineus.

També ofereix un menú amb plats d’hivern, amanides i especialitats calentes, però també podran delectar-se d’un bufet de tapes abans de tornar a esquiar gaudint de les 39 pistes del domini esquiable.

 

Més informació a: http://www.n-py.com/es/piau

Autor: N’PY

Fotografies: Piau-Engaly N’PY