Esquiar gratis a estacions de neu com Grandvalira (Andorra), Chamonix Mont Blanc (França), Gstaad (Suïssa) o fins i tot a resorts nord-americans com Mammoth és possible gràcies al programa Ski Free d’Helly Hansen.

Es tracta d’una reeixida promoció de la marca noruega que permet esquiar gratis fins a 50 resorts: 1 andorrà, 27 europeus i 32 nord-americans. És l’oportunitat per conèixer dominis de neu que ni sabies que existien i, alhora, tastar les més altes tecnologies de Helly Hansen com Lifaloft TM o l’exclusiva Lifa InfinityTM.

L’última tecnologia impermeable/transpirable responsable amb el medi ambient amb teixit exterior reciclat i tractament DWR sense PFC. El programa Ski Free inclou fins a 91 articles (47 masculins i 44 femenins), entre jaquetes i pantalons de la nova col·lecció d’esquí 2022/2023. La promoció Ski Free d’Helly Hansen varia segons l’estació que es triï.

Podeu consistir en una jornada d’esquí gratis com és el cas de l’estació andorrana de Grandvalira, d’Arosa Lenzerheide (Suïssa) o de Chamonix Mont Blanc (França); a la compra d’un forfet a canvi d’un altre de gratuït per utilitzar el mateix dia, com ofereixen les estacions canadenques d’Apex Mountain Resort o Bromont on l’oferta és de 2 x 1; o, en un forfet de dos dies pel preu d’un forfet d’un dia per a un adult com a oferta, per exemple, l’estació txeca de Dolní Morava.

Com participar al programa Ski Free?

Participar-hi és molt senzill. En triar una peça d’esquí de la nova col·lecció d’esquí de Helly Hansen hauràs de revisar si aquesta inclou l’etiqueta Ski Free; o, podeu consultar-ho directament a l’enllaç: www.hellyhansen.com/skifree/

Revisa la llista d’estacions d’esquí participants a la promoció, les condicions i decidir on esquiar. Després de fer la compra hauràs de validar l’etiqueta Ski Free de la peça i aconseguiràs el forfet ofert a l’estació on hagis triat esquiar.

Més informació sobre la promoció Si Free a www.hellyhansen.com/skifree/

Més informació sobre les tecnologies de Helly Hansen o les peces HOD existents a www.hellyhansen.com