El diari anglès ‘The Guardian’ ha realitzat un estudi de les estacions petites d’Europa que consideren millors i en aquesta llista destaca la presència de Port Ainé.

L’estació del Pallars comparteix protagonisme amb Kranjska Gora a Eslovènia; Champex-Lac a Suïssa; Kolasin a Montenegro; Garmisch-Partenkirchen, Alemanya; Sierra Nevada a Espanya; La Mongie al Pirineu francès; Levi a Finlàndia; Hania a Grècia; i Roccaraso a Itàlia.

Aquesta és la descripció que feien de Port Ainé:

“Port Aine és una bonica estació d’esquí amb 22 pistes, amb una alçada de 2.440 metres. Com passa amb molts petits centres espanyols, només està ocupat els caps de setmana, per la qual cosa durant la setmana es pot gaudir de pistes deserta molt boniques. Els preus dels aliments i begudes són molt baixos, i la gent realment acollidora. Els remuntadors a 65 € durant dos dies estan molt bé, o només 3 € si, si teniu més de 70 anys.

Hi ha allotjament a Rialp al peu de la muntanya o allotgeu-vos a Red Rock Trails a prop de Tremp, si voleu un servei múltiple-activitat de vacances”.